Odaberi simbol koji te najviše privlači i otkrij svoju sudbinsku poruku!

Odaberi simbol koji te najviše privlači i otkrij svoju sudbinsku poruku!

5. siječnja 2017. 0 By Admin

Ako ste odabrali 7:

Naporno ste radili, a sada je vrijeme za igru, odmor i i opuštanje! Odvojite malo vremena za sebe u danu i uživajte na suncu i ponovo probudite svoje unutarnje dijete. Učinite nešto spontano, planirajte avanturu ili izlet u inozemstvo. Imate puno toga za naučiti. Ne osjećajte krivnju!

 

 

Nagradite svoje tijelo zdravom organskom hranom, nagradite svoj um zabavnim stimulacijama i nagradite svoje srce s radosnim druženjem sa svojim prijateljima i obitelji. Često zaboravljamo moć smijeha.

 

Bez obzira na vašu vanjsku situaciju, ne zaboravite da pronalaženje radosti u svemu može učiniti svijet boljim za vas i za ostatak svijeta.

 

 

Ako ste odabrali 8:

Vrijeme je za povezivanje. Za povezivanje s onima oko vas, za spajanje sa samim sobom  i spajanje s prirodom. Niste sami, vi ste dio velike mreže u svemiru i morate zapamtiti da je svaka, svaka stvar, biljka, životinja ili nešto drugo – povezano s većom silom.

 

Možete to osjetiti, ponekad čak možete to i vidjeti, ali sada je vrijeme da to uključite u praksu. Uklonite masku koju nosite i dopustite sebi da ostvarite pravu vezu. Počnite sa sobom, a potom istražite ono izvanjsko.

 

 

Povežite se s biljkama, životinjama i konačno ćete tada biti spremni ostvariti i pravu vezu s drugima. Ako imate probleme u odnosima ili na poslu, možda se samo trebate dublje povezati. Pokušajte promotriti stvari iz njihove točke gledišta.

 

Iskoračite iz svog ega u svijest i zapitajte se: „Kako se mogu povezati s ovom situacijom da me dovede do najvišeg dobra?“

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5