Dnevni horoskop za 28. maj: Ovan se oseća slobodno,  Rak voli da dominira, Lav opterećen, Devica emotivno uzdrmana, Vaga vodi tuđu brigu…

Dnevni horoskop za 28. maj: Ovan se oseća slobodno, Rak voli da dominira, Lav opterećen, Devica emotivno uzdrmana, Vaga vodi tuđu brigu…

27. svibnja 2017. 0 By Admin

BLIZANCI

Posao

Nećete žaliti za propuštenim stvarima koje ste imali u toku prethodnog perioda, morate da ostanete u onom ambijentu u kome ste trenutno. Moraćete mnogo više da se povinujete trenutnoj situaciji nego što ste mislili. Pokušajte da se domognete bolje solucije ovaj put.

Ljubav

Na neke segmente ne morate da računate jer su se stvari drastično promenile. Pokušajte da budete dosledni svojim emocijama jer ne morate da se opraštate od trenutne situacije.

Zdravlje

Neki problemi od ranije mogu da se ponove.

 

RAK

Posao

Volite da dominirate sa svojom pojavom kako na poslu tako i na bilo kom ambijentu koji trenutno možete da imate. Bićete uspešni u onome što trenutno imate kroz polje finansija, jer neke stvari možete malo drugačije da povežete ovaj put.

Ljubav

Imate na koga da se oslonite bez izuzetka ovaj put. Ukoliko su to jedna Devica ili drugi Rak ne morate da se dezavuišete nepotrebnim stvarima koje vam ne pričinjavaju veće zadovoljstvo.

Zdravlje

Nemate većih problema.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6