Kakve žene vole: Vaga kod žena prvo traži fizičku lepotu, Vodolija traži starije i iskusnije, dok ovaj znak traži  nekog ko će ga   voleti više nego sebe!

Kakve žene vole: Vaga kod žena prvo traži fizičku lepotu, Vodolija traži starije i iskusnije, dok ovaj znak traži nekog ko će ga voleti više nego sebe!

27. svibnja 2017. 0 By Admin

Muška Vaga kod žena prvo traži fizičku lepotu, pa tek onda vrline, dok su Ribe pomalo zaljubljeni u sebe i čekaju da žena napravi prvi korak u udvaranju

 

Da li će vaš karakter uplašiti ili oduševiti? Saznajte šta kažu zvezde…

 

 

Ovan
Dobro građen, i uvek okružen ženskim polom, Ovan ima snažan instinkt da bude u centru pažnje. Kod žena voli ženstvenost i zaigranost, ali neće preći ni preko njihove inteligencije. Posebno ceni ukoliko žena zna da komunicira u muškom društvu i koja se ne boji novih kontakata.

 

 

Romantičan je i dobar ljubavnik, u praksi je veliki planer, pa ćete mu najlakše ući pod kožu ukoliko doprinosite planovima koje je on odredio. Marljiv je, pa lako dolazi do novca, ali zbog ekstravagancije brzo i ostaje bez njega.

 

 

 

Bik
Muškarci ovog znaka su dosledni sebi i teže praktičnosti u različitim životnim situacijama. Vrlo su marljivi, ali žele da se njihov rad prepoznaje i poštuje. Tvrdoglavost i sumnjičavost glavne su im mane, a često znaju da pokažu i ljubomoru, kao i posesivnost.

 

 

Iako ih je teže zavesti od ostalih zodijačkih znakova, Bikovi u srećnoj vezi bez kompromisa će braniti čast i sigurnost svoje izabranice, ulazeći po potrebi čak i u fizičke obračune. Znaju da se obuku i imaju talent za finansije.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6