Jupiter u Škorpionu: Opasne ljubavi, velike emocije… Jedan znak će doživjeti LJUBAV IZ BAJKE

Jupiter u Škorpionu: Opasne ljubavi, velike emocije… Jedan znak će doživjeti LJUBAV IZ BAJKE

6. siječnja 2018. 0 By Admin 1

 

Tranzit Jupitera kroz treće polje horoskopa (Ascedent Djevica), donosi dosta aktivnosti, povezivanja s ljudima i ostvarivanja novih kontakata.

 

Jupiter u ovom slučaju jača društveni život, pruža mogućnost kretanja više nego obično, kroz putovanja, dodatnu edukaciju ili usavršavanje u bilo kom smislu.

Također utječe na način razmišljanja, sagledavanja dosadašnjih situacija i odnosa.

 

U ovisnosti od natalnog Jupitera i njegovih aspekata ka vladaru treće kuće, u tolikoj meri ovisi hoće će li njegove promjene za osobu biti lagane ili će predstavljati psihološki napet period.

 

 

 

Tranzit Jupitera kroz četvrtu kuću (Ascendent Lav) ima veliku važnost, jer prolazi kroz drugu kutnu kuću.

Prije svega, naglasak stavlja na emotivne teme i porodične odnose. Puni će u ovom periodu poželjeti proširiti svoju obitelj, započeti s nekim zajednički život. S Jupiterom u četvrtoj kući su mogući radovi unutar doma, proširivanje ili preseljenje u adekvatniji prostor za život.

 

Četvrta kuća predstavlja i jednog od roditelja, pa Jupiter može donijeti određene promjene i događanja vezano za njega, a što direktno utječe i na samog vlasnika horoskopa.

 

 

Tranzit Jupitera kroz petu kuću horoskopa (Ascendent Rak) najviše utječe na ljubavni život osobe.

 

Donosi mogućnost novih poznanstava i ulazak u intenzivan odnos, čiji će kvalitet najviše ovisiti od natalne postavke Jupitera i vladara petog polja. Ova kuća se vezuje i za djecu, pa su u ovom periodu moguća začeća, pogotovo onim ženama koje već dugo priželjkuju da se ostvare kao majke.

 

Generalno, tranzit Jupitera u petoj kući donosi intenzivno sudjelovanje u odgoju i životu djece, kao i bitan životni period za njih.

 

 

Jupiterov tranzit kroz šesto polje horoskopa (Ascendent Blizanac) prvenstveno naglasak stavlja na zdravstveno i generalno stanje organizma. Sada je pravi trenutak za reorganizaciju svakodnevne rutine i stila života. U ovisnosti od natalne postavke Jupitera, njegovih aspekata s vladarom šeste, ali i osme kuće, utoliko ovisi hoće li donijeti zdravstveni problem kao opomenu ili pak ponovo aktivirati neka stanja koja su unazad bila ignorirana ili zanemarena.

 

Šesto polje predstavlja i radno mjesto, pa mnogi tijekom ovog perioda mogu imati promjene unutar prostora u kojem rade, ali i u odnosu s kolegama. Nerjetko Jupiter u šestoj kući može biti indikacija promjene posla, kao posljedice nezadovoljstva na prethodnom.

 

 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3 4