DNEVNI HOROSKOP za 6. januar: Devici srce puno radosti, Škorpiju očekuje putovanje, Ribe napokon je stiglo vaših 5 minuta…

DNEVNI HOROSKOP za 6. januar: Devici srce puno radosti, Škorpiju očekuje putovanje, Ribe napokon je stiglo vaših 5 minuta…

5. siječnja 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Ljubav Optužbe pljušte na sve strane, i teško je predvidjeti kako će cijela priča završiti. Osjećate se nezaštićeno, i to vas najviše boli i uznemirava.

Posao Nije vam jasno kojim biste putem trebali krenuti u budućnost. Jedan korak naprijed, pa onda dva koraka natrag, to je vaš poslovni ritam.

Zdravlje Vaša osobna transformacija je ubrzana. Ako odbijate promjene, situacija će vas siliti da se mijenjate. Planetarni utjecaji znaju biti nemilosrdni!

BIK

Ljubav Ne plašite se ozbiljnih ljubavnih zadaća. Spremni ste se žrtvovati za boljitak vaše veze. Sretna okolnost je da i on ili ona slično misli i osjeća.

Posao Niste milostivi prema neradnicima. Oni koji se ne žele potruditi, ne zaslužuju vašu potporu. Jako ste strog sudac. Život vas je svašta naučio.

Zdravlje Izašli ste iz nepovoljnog razdoblja. Vaša snaga iz dana u dan raste. Počeo vas je pucati adrenalin. Višak energije trošite na sportskom terenu.

BLIZANCI

Ljubav Daleko ste dogurali s vašim nekontroliranim ponašanjem. Izbjegavate preuzeti odgovornost za ono što radite, i to vam ne služi na čast.

Posao Ne držite se poslovnog reda i rasporeda, i vaši se suradnici ne mogu pouzdati od vas. Želite ostati sami i bez igdje ičega? Mijenjate sebe.

Zdravlje Ispali ste iz uobičajenog ritma življenja. Želite se dokazati pred drugima, i to pad svaku cijenu. Prekomjerno samodokazivanje donosi vam nevolje.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3 4