Jupiter u Škorpionu: Opasne ljubavi, velike emocije… Jedan znak će doživjeti LJUBAV IZ BAJKE

Jupiter u Škorpionu: Opasne ljubavi, velike emocije… Jedan znak će doživjeti LJUBAV IZ BAJKE

6. siječnja 2018. 0 By Admin 1

 

Jupiterovo kretanje kroz sedmu kuću (Ascendent Bik) predstavlja bitan tranzit, s obzirom da prolazi treću kutnu kuću.

 

Ona najviše govori o odnosima, prvenstveno emotivnim i bračnim. Puni u ovom periodu mogu zakoračiti u bračne vode, ili ukoliko su slobodni, dobiti priliku za bitno poznanstvo i aktiviranje ljubavnog života. Za one koji su već u braku i trajnim odnosima, Jupiterovo kretanje predstavlja period preispitivanja, testiranja snage samog odnosa.

 

Jupiter u ovom slučaju može biti “opasan” samo za one odnose koji se već dugo unazad umjetno održavaju i gdje je iskrena emocija oba partnera pod znakom pitanja.

Također, ovaj period je povoljan za bilo koju vrstu partnerstva i udruživanja, pogotovo kada je riječ o poslovnim poduhvatima. U ovisnosti od natalnog horoskopa, utoliko je ovaj period za osobu velika prekretnica u životu ili samo proces promjene u kojem se mora snaći i prilagoditi.

 

 

 

Jupiterov tranzit kroz osmo polje horoskopa (Ascendent Ovan) predstavlja period od godinu dana koji u velikoj mjeri može biti turbulentan i transformativan.

 

Puno toga u životu osobe može doći do svog kraja, ali isto tako i otpočeti od nule. Generalno, u ovom periodu osoba prolazi kroz momente u kojima se suočava prije svega sa sobom i sa svim do sada proživljenim. Osobe koje se u ovom periodu pojave u životu vlasnika horoskopa, nose neku dublju vezu i intenzitet, odnosno neki poseban značaj.

 

Ovo polje je duboko emotivno i intimno pa se s Jupiterom u ovom slučaju može očekivati ulazak u odnose jake emotivne i seksualne povezanosti. U ovisnosti od aspekata Jupitera, ovisi ishod takvih veza i njihov konačan ishod. Također, ovo je i polje novca koji se ne tiče našeg posla i zarade pa nekima u ovom periodu mogu biti pokrenuta pitanja nasljedstva, ili pak dugovanja i zaduživanja.

 

 

 

Jupiterov tranzit kroz deveto polje horoskopa (Ascendent Ribe) može biti vrlo povoljno, s obzirom da se radi o njegovoj prirodnoj kući.

Tijekom ovog perioda, osoba radi na sebi i na svom usavršavanju, bilo kroz zvanične sustave obrazovanja ili samoukim putem.

 

Mnogi će se pozabaviti svojim stupnjem stručne spreme, pa se iz tog razloga prekvalificirati, nastaviti prekinute studije, ili započeti neke potpuno nove. Pitanja putovanja i inostranstva su sada aktivirana, bilo turistički, studijski ili poslovno.

 

Suština Jupiterovog kretanja kroz deveto polje jest pronalaženje svoje svrhe, životne filozofije i osobnog cilja. Sve ono što se u ovom periodu započne, dobija konkretan epilog i završnicu godinu dana kasnije, tijekom Jupiterovog prolaska kroz desetu kuću.

 

 

 

 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3 4