Ono šta PRVO vidite na slici otkriće VAŠE PRAVO LICE

Ono šta PRVO vidite na slici otkriće VAŠE PRAVO LICE

12. Januara 2018. Off By Dajana

3. Ptice i priroda

Baš kao i ptice na ovoj slici, ne osjećate se kao da ste dio igre koje društvo pokušava igrati, ili recimo slika koju društvo pokušava naslikati. Ne pokušavate stvoriti sebe niti se pronaći. Samo želite biti sami i slobodni, želite iskusiti svijet.

Ne osjećate se kao da se uklapate tamo gdje trenutno jeste. Radije biste putovali i istražili veličanstveni svijet. Ne volite previše dugo biti na jednom mjestu. Shvaćanje da je sve trenutačno samo povećava tjeskobu i želju da isprobate različite stvari.

Ne shvaćate stvari vrlo ozbiljno. Volite se zabaviti. Volite biti okruženi prirodom. Vaše srce žudi da istraži nova egzotična mjesta širom svijeta. Više cijenite iskustvo od bilo kakvog znanja. Apsorbirate informacije i materijalizirate različite elemente, ali ništa ne ostaje predugo. Tamo je sve dok služi svrsi stvaranja iskustva i onda to otpuštate. Idete dalje.

Vaš pristup za samoaktualizaciju je blistav. To je mješavina unutarnjeg i vanjskog s naglaskom na kretanje naprijed. Dok se usmjeravate naprijed kao foton svjetlosti, učite više o sebi i projicirate više o sebi.

Ali vaša je glavna svrha ostvariti sebe i doživjeti svijet. Nije vam doista stalo do toga kako vas drugi vide ili što je kozmička istina. Osjećate se kao putnik na odmoru koji je tu da istražuje i zabavlja se.

Vaš pristup nije pogrešan, samo pazite da se brinete o svojim odnosima. Iako ništa nije trajno, naći ćete smisao u vašoj svrsi kada budete izgradili i brinuli se o nečemu što neće trajati zauvijek.

Stranice: 1 2 3