Vage čeka EMOTIVNO LUDILO, Ovnu i Biku stižu drastične PROMENE, Ribama se vraća STARA LJUBAV… VELIKI HOROSKOP DO KRAJA MAJA 2018.!

Vage čeka EMOTIVNO LUDILO, Ovnu i Biku stižu drastične PROMENE, Ribama se vraća STARA LJUBAV… VELIKI HOROSKOP DO KRAJA MAJA 2018.!

9. svibnja 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Ovnove u mesecu maju čekaju značajne promene. Posle sedam godina, Uran napušta znak Ovna, a time i sva ludila koja je doneo odlaze u istoriju! Nije bilo lako, većina pripadnika znaka je iz korena menjala svoj život i donosila bolne odluke, no sada, od 15. maja za vas počinje daleko stabilniji period koji će vam omogućiti da sve planove koji su stajali sprovedete u delo. Od 15. maja pokrenuće se neka nova poslovna priča, koja će od vas zahtevati dosta ulaganja, kako na materijalnom tako i na svim drugim planovima. Uđite u tu priču, od jeseni će se videti prvi rezultati sada donesenih odluka.

 

 

Kada je reč o ljubavi, tu vam je Uran pravio probleme u prethodnih sedam godina. Mnogi Ovnovi su utrčali u neprijatne odnose, a mnogi su izašli iz dugogodišnjih veza i brakova. Još će biti raskida do polovine meseca, a šta preživi 15. maj, sva je prilika da će trajati u vremenu koje dolazi. Venera iz Blizanaca vam pravi odlične aspekte, pa se slobodni mogu pokrenuti i ući u novu vezu. Paralelne veze su veliko iskušenje u ovom periodu. Sve se duplira, pa ne znate gde biste pre.

 

 

Napetost, kao i problemi sa kostima i kolenima.

 

 

 

BIK

Bikovi se spremaju za period velikih promena, koji im počinje od druge polovine meseca. Gostićete Urana narednih sedam godina, pa će on promeniti vaše poglede na život i stvarnost! Probudićete iskrenost prema sebi i rušiti sve ono što se ne slaže sa vašom koncepcijom stvarnosti. Na polju finansija kreće bolji period, od 17. maja. Dotle se strpite i ne zatvarajte u sebe, rezignirano negodujući. Nove poslovne šanse kreću od polovine meseca.

 

 

Ljubavna situacija nije nimalo sjajna. Osećate se prilično iskorišćeno za nečije ciljeve. Kraj meseca i ulazak Venere u Raka će vam prijati i doprineti emocionalnoj stabilnosti. Oni koji su u vezama i brakovima će primetiti kako im se komunikacija sa partnerom popravlja, dok će slobodni biti u prilici da zanimljivu osobu upoznaju putem društvenih mreža ili na nekom kraćem putu.

 

 

Osetljivost probavnog sistema.

 

 

 

BLIZANCI

Kada biste vi znali kuda ćete pre, to bi bilo idealno! Poslednja, treća dekada znaka je ovih dana u priličnom haosu! Mnogo je planova a manjak vremena da se svemu posvetite kako biste to želeli. Imaćete priliku da svoju reč unovčite i budete konsultovani kod važnih odluka. Novčana situacija nije loša, ali za puno poboljšanje ćete sačekati kraj meseca. Nije momenat za prekide poslovanja, iako vam se nešto tog tipa mota po glavi. Trenutak je da naplatite dugovanja i rasteretite svoje finansije.

 

 

Ljubav vas ovog meseca hoće, sa svih strana! Venera je u vašem znaku do polovine meseca, pa će vam se pružiti šansa da uživate u čarima emocija sve vreme! Nekoliko osoba figuriraju kao potencijalni partneri slobodnima, dok se zauzeti dvoume oko jednog odnosa koji im poprilično drži pažnju. Treća sedmica meseca će biti presudna za odluku.

 

 

Problemi sa leđima, bolovi u lumbalnom delu kičme.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4