Njihova ljubav je VELIKA I VEČNA… 10 horoskopskih parova koji su APSOLUTNO SAVRŠEN SPOJ

Njihova ljubav je VELIKA I VEČNA… 10 horoskopskih parova koji su APSOLUTNO SAVRŠEN SPOJ

31. svibnja 2018. 0 By Admin 1

#6

Foto: meowgag.com
I Rakovi i Ribe su vodeni znaci. Kada govorimo o romantii, oni su podjednako naklonjenijedno drugom. Razumeju se veoma dobro. Spontana priroda Riba i brižni stav Raka stvaraju haroniju u vezi. Rak je veoma odan i saosećajan prema drugima, što dobroćudna priroda Riba još više pojačava jer su one uvek spremne na žrtvovanje zarad drugih.

#7

Foto: meowgag.com
Lav i Strelac su vatreni znaci što ovu vezu čini uzbudljivom. Njima nikada nije dosadno. Oboje su impulsivni i žive u trenutku. Uvek iskazuju ljubav jedno drugom. Oni su kombinacija iz raja jer je Lav odvažan i avanturista, a Strelac ispunjava njegova očekivanja. Oni u vezu unose zaraznu energiju i drugi im zavide. Oni u potpunosti uživaju u životu.

#8

Foto: meowgag.com
Jarac i Bik čine idealan spoj jer oboje imaju sličan pogled na život. Oboje su zemljani znaci. Razumni su i praktični što im može biti i snaga i slabost. Snaga je jer im donosi stabilnost u vezu kako su oboje zreli i odgovorni. Slabost je jer ne znaju kada i kako da se opuste. Možda im to nedostaje u životu jer su istovremene ozbiljni i praktični. Možda ne shvataju da je ponekad bolje pustiti stvari.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4