NAJPRIVLAČNIJE OSOBINE ŽENA ZBOG KOJIH SU NEODOLJIVE: Žena Bik lagano zavodi i ostavlja dubok TRAG NA SRCU, žena Ovan- posjeduje nešto NESVAKIDAŠNJE!

NAJPRIVLAČNIJE OSOBINE ŽENA ZBOG KOJIH SU NEODOLJIVE: Žena Bik lagano zavodi i ostavlja dubok TRAG NA SRCU, žena Ovan- posjeduje nešto NESVAKIDAŠNJE!

6. rujna 2018. 0 By Admin 1

Kada vas privlači neka određena osoba, to uključuje mnogo kemikalija i hormona. Privlačnost je kompliciran biokemijski proces. Također, to je fenomen koji je povezan i sa zodijakom.

 

Iznenađeni? Nemojte biti. Primijetit ćete da vas privlače određene osobine nekih znakova zodijaka. Sljedeći tekst otkriva što vas čini tako privlačnim njemu, temeljeno na vešem znaku zodijaka.

 

1. Ovan

Ovnovi su ekstrovertirani, šarmantni i romantičari. Bit ćete opijeni njegovim društvom.

Također, većina žena rođenih u ovom znaku ima neobjašnjiv miris što ih čini vrlo atraktivnim.

 

 

2. Bik

Oni su kao majke kvočke, bolje rečeno majke krave! Povrijedite njihove najdraže ili pričajte loše o njima i imat ćete ispred sebe bika spremnog da vas nabode na rogove.

Oni koji imaju Bika za partnera znaju koliko su zaštitnički raspoloženi i kako ih tetoše u svakoj mogućoj prilici. Pripremite se na veliku privlačnost!

 

 

3. Blizanci

Šarmantni Blizanci su kao magneti.

Budući da je Blizanac odličan govornik, uz to ima i ugodan glas i izgled, on ima sve potrebno šarmantno oružje u svom arsenalu da vas obori s nogu.

 

 

4. Rak

Rakovi su slatke, romantične duše … i nepredvidive! U jednom trenutku planiraju učiniti nešto, a u sljedećem će napraviti nešto sasvim drugo, piše The minds journal.

Pustit će vas da popijete vino, pojedete i otplešete, a kad najmanje očekujete, omogućit će vam vrlo seksi trenutak. Ako to nije privlačno, onda ne znamo što je!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3