NISTE NI ZNALI DA POSTOJE! OTKRIVAMO ANĐELE ZODIJAKA: Horoskopski znakovi i njihovi ČUVARI

NISTE NI ZNALI DA POSTOJE! OTKRIVAMO ANĐELE ZODIJAKA: Horoskopski znakovi i njihovi ČUVARI

7. rujna 2018. 0 By Admin 1

Anđeli Zodijaka mogu nam pomoći da razumemo svoj astrološki znak i njegovu ulogu u našem životnom putu

 

Svakim znakom Zodijaka vlada određeni anđeo ili arkanđeo.
Anđeli Zodijaka pomažu nam da razumemo svoj astrološki znak i njegovu ulogu na našem životnom putu, u osobnom razvoju i životnoj svrsi. Zašto smo se rodili baš u tom znaku i čemu nam on “služi”, kakve nam prirođene vrline i ličnost daje?

Anđeli Zodijaka to će vam protumačiti i pomoći da iskoristite svoje prirođene vrline i sarađujete s energijama koje su vam dane, a s njima možemo komunicirati kao s ostalim anđelima i arkanđelima.

 

Kada dođe vreme da se ponovno rodimo na Zemlji (inkarniramo), imamo priliku izabrati zvezdani znak za koji smatramo da je najprikladniji za učenje lekcija koje moramo svladati. Pri odabiru imamo vodstvo i pomoć. Rečeno nam je koje su lekcije za nas važne, a zatim dobijamo pomoć kako bismo odlučili koja je najbolja za naš rast.

U tom nam je trenutku rečeno za zvezdani znak koji će biti od najveće koristi za naše određeno iskustvo učenja, uključujući i zamke kako ih doživljavamo kad se inkarniramo. Anđeli Zodijaka mogu nam pomoći da razumemo svoj astrološki znak i njegovu ulogu u našem životnom putu i svrsi.

 

Ovan – arkanđeo Kamuel

 

Arkanđeo Kamuel nadgleda znak Ovna, dajući mu osobine asertivnosti i samopouzdanja. Kamuel vlada planetom Marsom, znakom Ovna i utorkom. Horoskopski Ovnovi prilično su otvoreni, impulsivni su i puni ideja. Entuzijastični su i često dramatični, vole izazove. Ovan ima dominantnu ličnost – ali time često skriva osećaj nekompetentnosti i nesigurnosti. Ovan se često može predstavljati kao zabavan, ali duboko u sebi nije baš samopouzdan, tako da može delovati nesigurno. Ovan nema strpljenja za detalje i lako se naljuti, ali njegova je ljutnja kratkog veka i ne zamera dugo. Ovan eksplodira u trenutku, ali se već u sledećem trenu ne seća zašto se naljutio.

Bik – arkanđeo Haniel

 

Arkanđeo Haniel vlada znakom Bika te mu daje osobine pouzdanosti i praktičnosti. Haniel vlada planetom Venerom, znakom Bika i petkom. Bik je zemljani znak koji jednako voli telesnu i materijalnu utehu. Uživa u luksuzu, lepoti i kvalitetu pa u svemu što zadovoljava čula. Kad nešto odluči, uložiće svu energiju kako bi ostvario postavljene ciljeve. Jedna od njegovih glavnih karakteristika je tvrdoglavost, koja u mnogim slučajevima radi protiv Bika jer ne zna popustiti ni onda kad je očito da bi to bilo pametnije. Bikovi su usklađeni s prirodom i vrlo su praktični. Lekcija koju moraju naučiti je strpljenje. Po prirodi naginju stabilnosti i sigurnosti, ali moraju paziti da ne postanu zarobljenici materijalnog sveta.

Blizanci – arkanđeo Rafael

 

Horoskopski znak Blizanaca nadgleda arkanđeo Rafael. To rođenima u znaku Blizanaca daje osobine prilagodljivosti i društvenosti. Arkanđeo Rafael jedan je od glavnih anđela isceljenja i ima sposobnost voditi iscelitelje, alternativne i konvencionalne. Arkanđeo Rafael vlada planetom Merkurom i sredom te je odgovoran za istok. Blizanci se ponekad doimaju kao dve različite osobe. Često su pametni i nadareni, a um je njihov najjači alat. Imaju veliku potrebu za raznolikošću zbog čega često rasipaju energiju, pa su ponekad nervozni i iscrpljeni. Žedni su znanja i beskrajno znatiželjni. Oni su skupljači informacija, ali ih ne dele olako s drugima.

 

Koji je vaš anđeo?
Koji je vaš anđeo?FOTO: PIXABAY

Rak – arkanđeo Gabriel

 

Arkanđeo Gabriel vlada Mesecom, znakom Raka i ponedjeljkom. Arkanđeo Gabriel odgovoren je za zapad. Rođeni u znaku Raka vođeni su arkanđelom Gabrielom, koji im daje saosećanje i osećajnost. Rak ima potrebu uravnotežiti emocije na svim nivoima. Rakovi vole pomagati drugima, posebno kada je reč o ohrabrivanju rasta i razvoja njihovog emocionalnog potencijala. Rakovi često deluju pasivno, ali su ispod površine vrlo aktivni. Negativna strana Raka je nesposobnost da pusti bilo koju osobu ili imovinu koju smatraju svojom. To rezultira negativnom tendencijom tipičnom za znak; posesivnost i tvrdoglavost. Rakovima su veze vrlo važne, ali iako čeznu za intimom, njihova ih ranjivost čini nepoverljivima.

 

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3