Početak JESENI donosi im USPEH I LJUBAV: Ova 3 znaka imaće NAJVIŠE SREĆE u OKTOBRU 2018. godine!

Početak JESENI donosi im USPEH I LJUBAV: Ova 3 znaka imaće NAJVIŠE SREĆE u OKTOBRU 2018. godine!

20. rujna 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Za sve Vage, u narednom periodu akcenat je na komunikaciji. Nalet dobre energije po tom pitanju, doneće vam brojne uspešne sastanke, pregovore i nove kontakte. Dobar je period za sve Vage kojima je posao vezan za komunikaciju i promociju, jer će odlične komunikacione veštine doći do izražaja i doneti dobre rezultate. Dobar je period i za sticanje novih znanja pa ukoliko imate priliku za neko usavršavanje, prihvatite je.

.
3 najsrećnija horoskopska znaka u oktobru 2018. godine

Kao i u poslu, i u ljubavi, sada je najvažnija komunikacija. Ukoliko imate neke neraščišćene teme sa voljenom osobom, dobra je prilika da sada sve rešite. Otvorenost i iskrenost su sada najvažnije, jer nemate šta da izgubite, već samo da dobijete. Saslušajte partnera, i recite sve što ste krili ili se ustručavali da kažete, i vaša veza će se podići na viši nivo. Slobodne pripadnike ovog znaka čeka period uživanja u svojoj slobodi jer neće pristajati na bilo kakve prilike za vezu, već samo nešto što je kvalitetno i ima izgleda da potraje.

Kada je zdravlje u pitanju, potrudite se da se okružite samo pozitivnom energijom i izbegavajte tzv. emocionalne vampire, jer vam je energija i te kako potrebna sada.

 

 

besnopile

Stranice: 1 2