Svaki znak ima svoju TAROT KARTU: Saznajte koja je vaša i kakvu vam BUDUĆNOST PREDVIĐA

Svaki znak ima svoju TAROT KARTU: Saznajte koja je vaša i kakvu vam BUDUĆNOST PREDVIĐA

16. listopada 2018. 0 By Admin 1

Za svaki znak postoji tarot karta sa određenim značenjem.

Sudbina u tarot kartama
SUDBINA U TAROT KARTAMAFOTO: PROFIMEDIA

OVAN

Kraljica pehara

Želja će vam se ispuniti. Ne nervirajte se zato što se to još uvek nije desilo, naprosto nije bilo pravo vreme. Strpljenje je velika mudrost, a vera je alat kojim ćete realizovati ne samo ovu već i sve ostale želje. Bilo bi dobro da počnete da mašate i da u svojim mislima vizualizujete ostvarenje svoje želje. Tako ćete uspeti da dozovete energiju anđela koja će ubrzati sve pozitivne događaje u vašem životu.

Tarot karte su antička metoda proricanja čovekove sudbine
TAROT KARTE SU ANTIČKA METODA PRORICANJA ČOVEKOVE SUDBINEFOTO: PROFIMEDIA

BIK

Četvorka mačeva

Vaša vezanost za zemaljsko tera vas da hranite svoj ego i sujetu i takmičite se sa drugima. Ova karta vas obaveštava da to ne služi vašem duhovnom razvoju i da morate više računa da povedete o svom telu kako bi vam što duže služilo. Vodite računa šta pričate kako ne biste povredili osobu koju volite.

 

 

BLIZANCI

Princeza diskova

Ukoliko imate neki zdravstveni problem, ovo je pokazatelj da će se on tokom oktobra rešiti i da će se vaše telo isceliti.

Način na koji ste iscelili sebe mogao bi da bude od velike koristi i drugima sa kojima biste mogli da podelite svoja iskustva. Pripadnici ovog znaka koji se bave medicinom biće jako uspešni.

 

 

RAK

Zvezda

Odgovor na vaše probleme krije se svuda, u vašim mislima ili snovima, a možda čak i u novinama koje čitate. Neka rečenica će u vašoj glavi upaliti lampicu i reći ćete sebi – to je to. Anđeli se oglašavaju i preko oblaka u koje smo zagledani. Oblik i figura koju mi vidimo je samo naša i može da bude odgovor ili putokaz koji nam šalju ova savršena bića.

Svaka karta ima svoje jedinstveno značenje koje može biti negativno ili pozitivnoSVAKA KARTA IMA SVOJE JEDINSTVENO ZNAČENJE KOJE MOŽE BITI NEGATIVNO ILI POZITIVNOFOTO: PROFIMEDIA

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3