SMRZNUTI MJESEC – Pun Mjesec u Blizancima- Rak otkriva VELIKU TAJNU a Ribe čeka IZNENADAN PREOKRET…

SMRZNUTI MJESEC – Pun Mjesec u Blizancima- Rak otkriva VELIKU TAJNU a Ribe čeka IZNENADAN PREOKRET…

16. studenoga 2018. 0 By Admin 1

U 9:39 sati PT, 22. studenog 2018., puni Mjesec će biti u Blizancima. Također poznat kao Smrznuti Mjesec, ovaj Mjesec je pun važnih informacija, piše atma.hr.

 

U stvari, uvijek se pojavljuju nove informacije oko punog Mjeseca … i to nije slučajnost. Uostalom, kada su Mjesečeve energije na vrhuncu, obično smo više ekstrovertirani – a izgovorene riječi jako brzo putuju!

Ako zaista želite znati o čemu se radi, puni Mjesec u Blizancima isporučuje stvari. To je zato što ovim lunarnim mjesecom vlada Merkur – glasnik samih bogova.

 

Što predstavlja pun Mjesec u Blizancima?

Sa ili bez krilatih sandala, ovaj puni Mjesec u studenom mogao bi se opisati kao slobodan i neobavezan. Kao šaljivci zodijaka, Blizanci nikada ne ostaju na jednom mjestu predugo … i pod njihovim utjecajem, nećemo to ni htjeti!

Isprobavajući nove stvari ili upoznavajući nove  ljude često otkrivamo nove strane sebe. I to je osobito istina ovog punog Mjeseca, kada će naš osjećaj za sebe biti puno fluidniji. Možemo se zabaviti pokušavajući razmišljati o različitim idejama i identitetima, bez ograničenja ili definiranja bilo čega posebnog.

Uostalom, ovo je vrijeme za prikupljanje informacija – bez brige o tome kako se sve uklapa u veliku shemu stvari.

Naravno, želimo znati i to na kraju. I kada budemo spremni razmišljati, sunce u Strijelcu (koje je u opoziciji s punim mjesecom) bit će tamo da nam pomogne da steknemo mudrost iz naših iskustava. Ne zaboravite zadržati otvoren um – neki od vaših novih spoznaja mogu vas iznenaditi!

Otvoren um: to je najbolja strana Blizanaca. Ovaj promjenjivi zračni znak nikad nije previše ponosan da ne bi promijenio mišljenje ili se prilagodio novim situacijama. I kao krajnji “društveni leptiri”, Blizanci mogu naći zajednički interes s bilo kim.

Ali svaki znak ima svoje izazove, a svestranost Blizanaca može doći s određenom cijenom. S tolikim prilikama za druženje za vrijeme ovog punog Mjeseca, može biti lako raspršiti energiju i izgubiti dodir s vlastitim centrom. I dok svi volimo dobru priču, moguće je da se dovedemo u situaciju u kojoj ćemo si dopustiti previše pjesničke slobode.

Ipak, ovo bi mogao biti najzabavniji i najfascinantniji pun Mjesec u godini – zato zadovoljite svoju znatiželju!

Horoskop za studeni 2018. – Pun Mjesec u Blizancima

 

 

Blizanci

Što vas čini tako poželjnim osobama za druženje? Nije stvar samo u vašim duhovitim šalama ili u vašem sjajnom umijeću upravljanja riječima.

Radi se o tome što ste vi iskreno zainteresirani za svaku osobu koju upoznate i vaša vještina primjećivanja ističe ono što ih čini tako posebnim. Razgovarajte s nekim novim ovog punog Mjeseca – u tom procesu možete čak i otkriti nešto novo o sebi!

 

 

Rak

Držite svoj dnevnik snova blizu sebe, jer ovog punog Mjeseca, vaša podsvijest će raditi prekovremeno. I dok budete spavali i dok budete budni, važne poruke će se pojavljivati, piše Astrology.

Nemojte se brinuti o njihovu dekodiranju – za sada, samo skupite ih što više možete. Njihovo značenje će uskoro biti otkriveno.

 

 

Lav

Vani je džungla … i svi znaju da ste vi kralj/kraljica. Ali kada ste posljednji put bili tamo i sjedili na tronu? Nemojte dopustiti da drugi čekaju; izađite u društvo!

Bilo da je to noćni klub, zabava, koncert, sportski događaj – bilo koje mjesto na kojem ćete se naći ovog punog Mjeseca je pravo mjesto na kojem trebate biti.

 

 

Djevica

Vi živite da bi služili. I uz rezime kao što je vaš, imate mnoge mogućnosti koje možete iskoristiti, ali neke su inspirativnije od drugih. Zašto se pomiriti sa svakodnevnim zamornim crnčenjem, kada biste mogli raditi ono u što uistinu vjerujete?

Ako ovog punog Mjeseca osjećate da vam je vaša karijera postala zamorna, možda je vrijeme da učinite nešto.