NIKADA OVO NE TRAŽITE OD MUŠKARCA – Ukoliko imalo držite do sebe…

NIKADA OVO NE TRAŽITE OD MUŠKARCA – Ukoliko imalo držite do sebe…

9. srpnja 2016. 0 By Admin

Zahtevajte od njih da vam skinu zvezde s neba, samo im nikada, ali NIKADA ne tražite nešto sa ove liste.

 

Neke stvari se jednostavno ne rade, ukoliko imalo držite do sebe:

1. Da bije vaše bitke umesto vas

Divno je kada se vaš muškarac ponaša zaštitnički i brine o vama, ali nikako ne stvarajte dodatne drame, samo da bi on mogao da vas spašava i staje na vašu stranu. To je znak slabosti. U nekoj svađi između vas i vaše prijateljice on nema šta da traži. Ako se oko nečega ne slažete sa njegovim prijateljima, ne mešajte njega u to. Ne tražite pomoć za svaku sitnicu. Umesto toga, pokažite da umete da vodite svoj život i svoje bitke.

2. Da vam dokazuje vernost i odanost

Ako iz bilo kojeg razloga sumnjate u svog partnera, postoji normalan način da se to reši, a zove se razgovor. Ne terajte ga da nosa vašu torbicu, kako bi svi videli koliko vam je posvećen (koliki je papučar).
Dokaz njegove privrženosti trebao bi da bude svaki trenutak koji provodite zajedno, male stvari koje niko osim vas dvoje uglavnom ne može ni da vidi, ni da zna.

 

3. Da vam kaže koja mu je od vaših prijateljica privlačna

Mnoge žene (a bogami i muškarci) upravo rade ovo – čačkaju tamo gde ne treba i bave se temama od kojih nema nikakve koristi, stavljaju partnera u situaciju u kojoj će gotovo uvek ispasti “grbav”. Ako kaže da mu se nijedna ne dopada, da gleda samo vas – to zvuči kao kliše za zamazivanje očiju, ali i prozivanje vaših drugarica da su nikakve ribe. Ako kaže koja mu je omiljena – postaćete ljubomorni, bez ikakvog realnog osnova… U svakom slučaju, oboje gubite…

 

4. Da ispaljuje prijatelje zbog vas

Želite da provodi više vremena sa vama, pa ga onda odvlačite od prijatelja i terate ga da otkazuje uobičajena druženja, skraćuje izlaske sa svojim društvom.
Svakome je potrebno da vodi svoj život i radi neke stvari koje ne ukljkučuju ljubavnog partnera. Umesto da se pitate kako to da može po osam sati da provede umrežen sa svojim drugarima, igrajući neku glupavu igricu, ganjajući neprijatelje po virtuelnom prostoru, pored vas žive i realne, postavite te stvari malo drugačije. – Ni on ne kapira kako možete da provodite sate i sate u besmislenim razgovorima sa vašim prijateljicama i jurite po radnjama za tašnom koja bi vam se slagala baš uz te cipele koje ste konačno pronašle, nakon mesec dana preturanja po tržnim centrima.

 

5. Da vas svuda vodi sa sobom

Vaš partner je imao život i pre vas. Uvek će postojati neki događaji na koje vi nećete biti pozvani. Nemojte se nametati. Ne izigravajte njegov privezak. Niste vezani pupčanom vrpcom. Umesto toga, idite i vi negde sa svojim društvom. Ne budite levo smetalo na gledanju utakmice, ni psiho koga će morati da vuče na poslovne večere, ili izlaske na pića sa kolegama…

6. Da vam izigrava drugaricu

Kada se žene sastave, one pričaju o svemu. Kada se muškarci nađu, oni jednostavno vise zajedno, ne rade ništa posebno i ne pričaju ni o čemu određenom – prosto žele da se relaksiraju i zabave. Vaš ljubavni partner definitivno nije pravi partner za trač seanse, priče o kozmetici, frizurama, garderobi. Tu priču o tome šta je frizerka rekla tetki prijateljice od vaše kolegenice sačuvajte za žensko društvo.

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2