Osuđeni da STAROST DOČEKAJU SAMI: 2 horoskopska znaka kojima BRAK NIJE NAKLONJEN

Osuđeni da STAROST DOČEKAJU SAMI: 2 horoskopska znaka kojima BRAK NIJE NAKLONJEN

10. rujna 2016. 0 By Admin

Lav

Lav je zaista pravi predstavnik vatrenih znakova – pun energije, zabavan i dinamičan. Članovi ovog znaka su veoma pričljivi, pa lako privlače pažnju suprotnog pola. To je upravo ono što im omogućava da ostvare svoju najveći želju – da bude obožavani i da im se dive. Veze su često tjelesne  prirode, iako druga strana često očekuju više od toga.

 

Lavovi lako slome nečije srce i ne uzimaju u obzir da li su nekog povredili svojim ponašanjem. Ali, kao po pravilu, čak i za njih uvek postoji osoba koja je fatalna. U tom trenutku oni su spremni da joj doniraju svet i izraze svoju ljubav na neobične načine. Bez obzira koliko je intenzivan taj odnos, Lav je prepušten sam sebi,jer druga strana ne može da podnese njihovu impulsivnost.

 

U stvari, najveći problem je u tome, što Lav želi osobu koja je uvek tu za njega, ali i dalje misli da najbolje funkcioniše ako je sam. Bez obzira na linkove koje prate fatalnu ljubav, on često provodi godine sam, razmišljajući o tome kako bi njegov život bio drugačiji da je ostareo zajedno sa tom osobom.

 

 

Izvor kurir.rs

Stranice: 1 2