Ovaj znak će vas ugurati u vrtlog bolne strasti i ljubavi iz kog nikada nećete izaći, iako ćete želeti!

Ovaj znak će vas ugurati u vrtlog bolne strasti i ljubavi iz kog nikada nećete izaći, iako ćete želeti!

10. prosinca 2016. 0 By Admin

Voleti ovaj znak može da bude poput igranja s vatrom: očaravajuće ga je gledati i toplina vas toliko privlači da želite da im priđete jako blizu, ali ako niste pažljivi, nežna koža počinje da gori pod intenzitetom ovog vatrenog znaka.

 

On nas drži u pripravnosti i povećava našu izdržljivost. To je znak stalne kontradikcije, besa i strasti! On je – Ovan!

 

Ovan je pod vladavinom elementa vatre i planete Marsa i njihova priroda je strastvena, dominantna, a ponekad čak i zapovednička. Oni su uvek spremni za bitku, bilo da se radi o prijateljskom takmičenju u sportu, ostvarenju željene promocije ili želji njegovog srca.

 

PROČITAJ JOŠ: Ljubavni horoskop do 18. decembra! Nekog čeka buran kraj, a nekog ostvarenje snova

 

Oni ne beže od izazova, u stvari, Ovan žudi za izazovima. Ukoliko mu je nešto teško da dostigne, to samo povećava njegov interes. Recite im “ne” i to je kao da dodajete benzin na vatru; ništa ga neće sprečiti u nameri da vas osvoji.

 

Problem je u tome što se brzo zaljubi i još brže odljubi. Oni će juriti za vama do kraja sveta, ali nakon što pokažete svoj interes u istoj meri, počinju da se ponašaju slično kao dete u prodavnici slatkiša: zanima ga sve i jednostavno ne može da se odluči za samo jedan komad.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4