Odaberi omiljenu šalicu za kavu i otkrij kakva si osoba

Odaberi omiljenu šalicu za kavu i otkrij kakva si osoba

11. prosinca 2016. 0 By Admin

Pogledaj dobro u fotografiju s 15 šalica. Kada bi trebali odabrati samo jednu iz koje biste svakoga jutra trebali piti omiljenu kavu ili čaj, za koju biste se odlučili?

61225928

I omiljena šalica za kavu može otkriti jeste li kreativac, organizator (Foto: Guliver/Thinkstock)

AKO STE IZBRALI:

Šalica pod br. 1

Vi ste prijateljski nastrojena osoba, koja voli isprobavati nove stvari. U ljudima tražite dobrotu, i zbog toga se dobro osjećate u svojoj koži. Zabavni ste, obožavate životinje, gledanje filmova, ali i pokoju trač-partiju. Slobodno vrijeme najradije volite provoditi s prijateljima i obitelji. Odgovorni ste i kreativni, no sport vam nije jača strana.

Šalica pod br. 2

Vi ste ‘klasičarka’ koja se voli držati zadanih ciljeva u životu. Na prvi pogled ste iznimno samopouzdani, no u sebi zadržavate mnogo nesigurnosti. Inteligentna ste osoba koja obožava kontrolu, ali se ne bojite prepustiti je i nekome drugome. Uživate u druženjima i povremenim pustolovinama. Pripazite, jer često puta znate vjerovati pogrešnim ljudima.

Šalica pod br. 3

Obožavate biti na usluzi drugima, pa ste zbog toga omiljena osoba u društvu i poslovnom okruženju. Planiranje je vaše srednje ime, pa vas nepredvidljive situacije mogu izbaciti iz takta. Ponekad se osjećate da nemate kontrolu nad svojim privatnim životom, zbog čega ga možda zapostavljate. Sanjate o osobi koja će vas nadahnuti da ‘organizirate’ i svoj ljubavni život.

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5