Kraljica zodijaka, prkosna, neustrašiva i prirodni vođa, rođena da bude na čelu. Osvojiti ženu u ovom znaku je pravi izazov!

Kraljica zodijaka, prkosna, neustrašiva i prirodni vođa, rođena da bude na čelu. Osvojiti ženu u ovom znaku je pravi izazov!

20. prosinca 2016. 0 By Admin

Impulsivna, buntovna, slobodoumna, živahna, zabavna, temperamentna, prkosna

 

Neustrašivi i prirodni vođa, rođena da bude na čelu, zbog čega je i prvi znak zodijaka – žena Ovan svojom energijom, karizmom i dinamičnošću u stanju je pokrenuti ostalih 11 znakova!

 

 

Uvijek se raduje novim izazovima pa je tipična Ovnica ranoranilac koji jedva čeka započeti novi dan i vidjeti što će joj on donijeti. Ipak, zbog svoje nestrpljivosti sklona je prijeći na novi izazov prije nego prethodni završi do kraja.

 

 

Vječiti je i nepokolebljivi optimist, te je polje njenog interesa često borba za prava drugih kao i borba za bolju budućnost. Zna biti vrlo zaigrana i veliki je avanturist koji uvijek gleda naprijed, a rijetko u prošlost. Kao i svi ima mana, a njene su najčešće egoističnost, prevelika tvrdoglavost i ljubomora.

 

 

U ljubavi je vrlo strastvena. Voli preuzeti inicijativu i biti ta koja će zavesti drugu stranu, a isto tako voli da je po njenom te prepiranja i svađice doživljava stimulativnim. Muškarcima je često magnet jer je doživljavaju vrlo intenzivnom i intrigantnom, a osvajanje Ovnice nerijetko je izazov.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3