Kraljica zodijaka, prkosna, neustrašiva i prirodni vođa, rođena da bude na čelu. Osvojiti ženu u ovom znaku je pravi izazov!

Kraljica zodijaka, prkosna, neustrašiva i prirodni vođa, rođena da bude na čelu. Osvojiti ženu u ovom znaku je pravi izazov!

20. prosinca 2016. 0 By Admin

Kad je zaljubljena osjeća se najživljom i sve u njenom životu tada postaje ekstremno. U vezi se ne želi osjećati podčinjenom, ali povremeno pokazivanje ljubomore i posesivnosti laska joj jer za Ovnicu to je znak da partner zna koliko ona vrijedi.

 

Romantika joj nije nužna, ali partnerova pažnja itekako jeste. Želi da stvari idu polakše ako je u pitanju ljubav. U ljubavi se oslikava njezin avanturistički duh.

 

Kako i u ljubavi, žena Ovan i u prijateljstvu može biti poput bujice – u jednom trenutku donosi uzbuđenje i kaos, a u idućem je više nema. Prijateljstva s Ovnicama često su vrlo intenzivna, i onda kada ne traju dugo, ali ona uvijek ima i prijatelje za cijeli život. Voli imati širok krug prijatelja jer konstantno mijenja interese i njezin tempo ne mogu svi pratiti.

 

Druge privlači u vlastito društvo zbog doze opasnosti i nepredvidljivosti koju žena rođena u tom astrološkom znaku nosi poput druge kože. Ipak, prijatelji nekad teško razumiju njenu izrazitu neovisnost, a prijateljice zbog te njene karakteristike znaju biti i ljubomorne na nju. Kad ide u izlazak ne treba joj horda prijatelja već dvoje, troje bliskih osoba koje razmišljaju slično kao ona. Društvo Ovnice jamči zabavu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3