Čuvajte se njihovog bijesa: Ne diraj Lava dok spava, od Djevice se preselite u drugi grad!

Čuvajte se njihovog bijesa: Ne diraj Lava dok spava, od Djevice se preselite u drugi grad!

28. prosinca 2016. 0 By Admin

Kako se ljuti koji znak i koju taktiku primijeniti kako biste izbjegli lavinu bijesa? Svatko ima svoju točku vrenja, a reći ćemo vam samo da je izreka “ne diraj lava dok spava” u potpunosti točna!

 

OVAN

Ovnovi se definitivno najbrže razbjesne. U njima u svakom trenutku tinja vatra koja će buknuti u pravi ljuti požar ako im nagazite na žulj, što je ujedno i njihova mračna strana. Ovan nikada neće prvi započeti svađu, ali će vrlo rado završiti, i to eksplozivno. Ako im ispritiskate prave dugmiće, vidjet ćete erupciju bijesa kakvoj nikada ranije niste prisustvovali.

 

Ipak, koliko god da se brzo ljute, toliko se brzo i umire, a lako i opraštaju. Od svih znakova oni najlakše opraštaju i zaboravljaju sukobe.

 

 

BIK

Bikovi su obično prilično uravnoteženi, i treba im dosta vremena da se naljute. Ali, ako ih dovedete do tog stadija, dobro ih se pazite. Najlakše ih razbjesni izdaja, nevjera i dupli standardi. Ipak, treba ih baš duboko razočarati da biste ih doveli do bijesa, jer ne žele trošiti energiju na svađanje.

 

Nakon rasprave, treba im dosta vremena da se smire. Zato je najbolje ostaviti ih na miru da srede misli, jer ako forsirate razgovor, samo ćete ih dodatno razbjesniti.

Nakon velike svađe s njima, vaš odnos nikada neće biti isti, čak i ukoliko odluče da vam oproste.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6