NE DIŽI RUKE OD VAŠE LJUBAVI TEK TAKO: Ako se spremaš da ga ostaviš, razmisli o OVIH 8 stvari pa tek onda donesi odluku

NE DIŽI RUKE OD VAŠE LJUBAVI TEK TAKO: Ako se spremaš da ga ostaviš, razmisli o OVIH 8 stvari pa tek onda donesi odluku

28. prosinca 2016. 0 By Admin

Ukoliko su se i u vašu vezu uvukli problemi, sumnje, svađe i razmišljate o raskidu kao jednom o rešenja, ne brinite niste sami. Milione parova se svakodnevno bore sa problemima, nedostatkom pažnje i ljubavi, ali mnogi od njih iz te bitke izađu kao pobednici i mnogo jači. Pre nego što ćete konačno odlučite da stavite tačku na svoju ljubav saznajte kojih to 8 stvari treba OBAVEZNO da uradite pre nego što skroz odustanete od sadašnje veze.

 

Pre svega razgovarajte iskreno.

 

Ovo izgleda tako očigledan savet, da ćete ga možda i preskočiti, ali iznenadili biste se koliko je ljudima lakše da svoje probleme sakriju pod tepih i teše sebe kako vezi nema spasa umesto što će stvari izneti na videlo. Nemojte da se nadate da će problemi nestati ako ih dobro ignorišete ili da će biti lakše jednostavno da nestanete. Pričajte sa svojim partnerom, najiskrenije što možete. Iznesite problem na svetlo, pokušajte da nađete uzrok. Pokušajte sa saslušate i njegovu stranu i bez osude

 

Naučite da su promene zapravo zdrave i normalne.

Nemojte da živite u zabludi da će osoba sa kojom ste stupili u vezu biti uvek ista kao kada ste se zaljubili. Vremenom će se okolnosti promeniti, vi ćete sazreti, možda će se ljubav pojačati ili ugasiti… Važno je da shvatite da su promene deo nas i da su potpuno prirodne. Ukoliko se nikada ne bi menjali svi odnosi bi nam brzo dosadili.

 

 

Prihvatite da vaš dragi možda nije ista osoba kao sa početka veze, ali to ne znači nešto loše. Možda je samo potrebno da razumete zbog čega je nastala ta promena.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4