Ljubavne prognoze za januar 2017 godine. za slobodne i zauzete pripadnike svih astroloških znakova

Ljubavne prognoze za januar 2017 godine. za slobodne i zauzete pripadnike svih astroloških znakova

7. siječnja 2017. 0 By Admin

Blizanci će uživati u ljubavnoj harmoniji, a Strelac će zbog finansija ugroziti ljubav! Pročitajte ljubavni horoskop za vaš znak i otkrijte kakva romansa vas očekuje u januaru 2017. godine…

.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

OVAN

Januar 2017. godine početak je novog ciklusa kroz koji će vaše veze biti na iskušenju. Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Ovna, ulazi u znak Riba 3. januara 2017. godine. Tada počinje svoj retrogradni hod tokom kojeg se kreće između Riba i Ovna, sve do 6. juna, a najjači uticaj ima između 4. i 15. aprila.

 

U tom periodu Venera donosi neočekivane osećanja i pitanja, tera vas da se suočite s potrebama, željama ili frustracijama koje sami sebi do sada niste priznali, izvlači na površinu stare ili potiskivane probleme koje tokom vremena niste rešavali. Tokom januara postoji mogućnost ulaska u tajnu vezu ili olakšanje određenu realizaciju. Događaji tokom nadolazećih meseci započinju ovog meseca.

 

 

BIK

Između 3. i 28. januara, Mars, vladar kuće parova Bika, u društvu je Venere, planete ljubavi i dobrog razumevanja. Više od toga, Mars i Venera nalaze se u dobroj kući koja donosi nadu i ostvarenje planova u budućnosti, prilagođavanje u društvu i zabavu.

 

Pod ovakvim uticajem, januar je srećan mesec koji ispunjava vaša očekivanja i donosi događaje koji donose sreću. Ali, postoji i zamka: mogli bi biti previše ushićeni, zatim okupirati se nečim što nije vredno vaše pažnje ili bi mogli, nakon pomne analize shvatiti da to nije to što ste mislili. Budite racionalni i nećete se suočiti s razočaranjima. Februar i mart neće biti ovako darežljivi kao januar.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6