Horoskop za ženska srca:Rak je izrazito emotivna i osećajna. Šta u vezi želi žena Ovan, a koje povrede ne zaboravlja žena Bik

Horoskop za ženska srca:Rak je izrazito emotivna i osećajna. Šta u vezi želi žena Ovan, a koje povrede ne zaboravlja žena Bik

9. veljače 2017. 0 By Admin

Žena – Ovan

Vi imate odlučan karakter, volite sve ono što je čisto, jasno, precizno. živo reagujete na sve što se oko vas događa. Pridajete veći značaj akciji nego razmišljanju. Brige as obuzimaju samo trenutno, ali ne ostavljaju duboke tragove. Ne podležete lako talasima obeshrabrenja i pesimizma.

 

 

Obdareni ste samopouzdanjem. Hrabri ste i preduzimljivi. U stanju ste da idete stopu po stopu da biste ostvarili svoje životne koncepcije. Preduzimate i rizike samo da ne biste zalutali u lavirintima neodlučnosti. vaš entuzijazam i dinamičnost su dovoljno snažni pokretači da prebrodite sve teškoće. Inicijativni ste i kad se nađete na raskršću dva puta brzo se odlučujete.

 

 

 

Prezirete komplikovane situacije. Gnušate se ljudi koji nalaze zadovoljstvo u konfuznim pričama i događajima. Ponašate se nonšalantno i ponekad ne merite svoje reči. Često se dešava da tako nekog grubo povredite iako niste imali nameru.

 

 

 

Vaš karakter ima veliki uticaj i na ponašanje u ljubavi. Nikako se ne možete svrstati u red žena – ropkinja, žena koje se povinuju željama i zahtevima muškarca. Suviše ste nezavisni da biste mogli podneti da vas neko stavi u kavez. Tražite uzajamno poverenje, koje će obezbediti život udvoje bez scena i večnih sumnji. Ljubomorni ste i to pokazujete. Zahtevate jasne odgovore na pitanja. Nije lako vašem partneru kad počne da ih mimoilazi i izbegava.

 

 

 

 

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12