KAKO VARAJU HOROSKOPSKI ZNAKOVI: Škorpije su majstori zataškavanja, a Device VRLO OPASNE

KAKO VARAJU HOROSKOPSKI ZNAKOVI: Škorpije su majstori zataškavanja, a Device VRLO OPASNE

14. veljače 2017. 0 By Admin
Blizanci neretko angažuju prijatelje da im služe kao alibi

 

Ima istine neverna Vaga konstantno se sređuje, Lav ugađa partneru, a Devica koja švrlja stalno nešto prigovara i ističe mane partneraMožete li da naslutite da vas partner vara? Da li ste možda primetili neki znak koji ukazuje na to da možda švrlja?
Nadamo se da niste i da nećete imati takvih problema. Za svaki slučaj donosimo vam horoskop da se pre svega malo zabavite, ali i da saznate kako se ponašaju znakovi Zodijaka kada su neverni.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/13/kako-vratiti-staru-ljubav-evo-trikova-za-pomirenje-na-koje-pada-svaki-horoskopski-znak/

 

Ovan postaje svadljiv

Ako Ovan vara, to znači da im ne posvećujete dovoljno pažnje, a to mogu raditi i iz osvete ako su mnogo povređeni. Kad prevare, postaju uznemireni. Muškarac će vas iz čista mira verbalno napasti, a žena Ovan će prigovarati u vezi sa izgledom, često će se svađati i govoriti da niste isti kao pre. Ako idu da se se nađu s ljubavnikom ili ljubavnicom, brzo će izjuriti kroz vrata.

 

Bik menja navike

Pripadnici ovog znaka u prevaru se upuštaju zbog rutine u odnosu, ali i usled jake seksualne privlačnosti prema nekoj novoj osobi. Iako vešto skrivaju osećanja, Bikove otkriva iznenadna i preterana briga o izgledu (kupovina nove odeće ili često odlaženje kod frizera ili u teretanu). Nagla promena navika, češći izlasci i skrivanje mobilnog telefona dovoljan su razlog za sumnju.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5