Astro otkriva: Ovi horoskopski znakovi su NAJVERNIJI u ljubavi

Astro otkriva: Ovi horoskopski znakovi su NAJVERNIJI u ljubavi

15. veljače 2017. 0 By Admin

Evo kojim partnerima možete verovati, a sa kojim morate biti VEOMA oprezni….

 

Svako ko je prevaren od strane voljene osobe, zna iz prve ruke kako je izdaja bolna, a najmanje što želite je da ponovo prođete kroz isto iskušenje.

 

 

Astrolozi su otkrili obrazac na osnovu ličnih karakteristika znakova horoskopa. Neki od znakova Zodijaka varaju svoje partnere mnogo češće od drugih. Osim toga, svako od njih ima svoje razloge za to.

 

Mi ćemo vam dati neke “kosmičke dokaze” koji vam mogu pomoći da saznate šta možete očekivati od novog partnera?

 

http://www.nasidani.com/2017/02/14/ljubavni-horoskop-kako-da-saznate-da-se-zaljubljuje-u-vas-blizanci-to-odmah-pokazu-dok-jedan-znak-moze-da-suti-vecno-ako-nije-siguran-u-vasa-osecanja/

Ovan

Mogućnost izdaje od strane Ovna su 50/50. S jedne strane, oni ne bacaju reči u vetar i uvek ispunjavaju obećanje. S druge strane – lako upadaju u rizike i avanture, da razbiju dosadu banalno. Ukoliko vas energetski Ovan prevari, onda najverovatnije, nije bilo dovoljno emocija i dinamike u odnosima.

 

Oni su veoma aktivni, a ako partner nije u stanju da održi njihov ritam, oni lako nastavljaju da se kreću napred bez partnera. Pored toga, Ovnovi su vlasnici čvrstog ega koji zahteva stalnu pažnju.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5