U ovim godinama ćete  najverovatnije upoznati onog pravog

U ovim godinama ćete najverovatnije upoznati onog pravog

15. veljače 2017. 0 By Admin

Ako ste u 20-ima ili 30-ima, ne tragajte očajnički za ozbiljnom vezom, zabavljajte se. Jer se u 40‑ima povećava šansa da nađete onog s kojim ćete živjeti “sretno do kraja života”, poručuje Milana Vuković Runjić

 

Predrasude o tome kako su slobodne, obrazovane, same žene “u najboljim godinama” (od 35. nadalje) u teškoj situaciji, konačno se tope poput ledenjaka. Netom objavljena knjiga Sare Eckel “It’s Not You: 27 (Wrong) Reasons You’re Single” trenutačno žari i pali Amerikom, a pitanje je kada će zahvatiti ostatak svijeta. O čemu je riječ? Zapravo, o čistoj, hladnoj statistici.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/14/ljubavni-horoskop-kako-da-saznate-da-se-zaljubljuje-u-vas-blizanci-to-odmah-pokazu-dok-jedan-znak-moze-da-suti-vecno-ako-nije-siguran-u-vasa-osecanja/

Na stranu feminističke krilatice poput “žena treba muškarca koliko riba bicikl”, koje su sedamdesetih bile silno popularne jer ne zanimaju nas priče o tome kako smo savršeno sretne kad smo same. Kada bi to bila istina, onda romantične knjige i filmovi ne bi imali svoju brojnu publiku, niti bismo brisale suze kada na velikom ekranu zazvone svadbena zvona.

Što prije, to bolje. Ili?

Da, romantične smo i imamo svoje snove, među kojima je i onaj o savršenoj vjenčanici! Međutim, sve donedavno vjerovalo se, smatralo i mislilo da obrazovana, zaposlena, ambiciozna karijeristica koja je zašla u “neke godine” ima sve manje šanse upoznati svog “princa”. Koliko smo puta čuli zabrinute roditelje, djedove, bake kako za nekoga kažu “oh, pa ona je već navršila tridesetu (trideset petu, četrdesetu), ta se sigurno neće udati”, a s takvim razmišljanjima upisanim duboko u srcu naravno da smo i mi “neke” svoje rođendane čekale s tjeskobom.

 

nastavak na sledecoj starnici…

Stranice: 1 2 3 4