Zodijak van Zakona: Najviše kriminalaca među Rakovima, Djevice najčešće nadrljaju! (FBI statistike)

Zodijak van Zakona: Najviše kriminalaca među Rakovima, Djevice najčešće nadrljaju! (FBI statistike)

5. ožujka 2017. 0 By Admin

Prema statistici FBI, pogledajte što za vas kaže krimi horoskop…

 

 

Ovan je naoružan

Prema FBI-ovoj statistici, pripadnici ovog vatrenog znaka posjeduju najviše oružja. Ako se bave kriminalnim radnjama, najvjerojatnije to rade po ugovoru, odnosno drugi ih plaćaju za to, bilo da su utjerivači dugova, ucjenjivači ili plaćene ubojice.

 

 

Bik radi za lovu

Bikovi su drugi znak s najviše kriminalnih sklonosti. Obično su upleteni u poslove koji donose veliku lovu, bilo da je riječ o pranju novca ili krađi luksuznih predmeta. Najčešće rade sami kako bi smanjili rizik da budu uhvaćeni, a svojom koristi se nikome ne hvale. Ako ih uhvate na djelu, pokajat će se u nadi da će dobiti milost uz riječi “jednostavno nisam mogao odoljeti”.

 

Blizanci su prevaranti

Pripadnici ovog znaka jesu vragolasti u svakodnevnom životu, ali po FBI-ovoj statistici pri samom su dnu po broju uhićenih. Ako se i bave kriminalom, najčešće je riječ o raznim “kombinacijama” i prevarama. Oni nisu tipovi koji idu okolo i pištoljem prijete ljudima, već su njihovo oružje lažna obećanja. Kada ih uhvate, svim silama se pokušavaju spasiti, pa makar to bilo odavanje imena partnera ili bilo što što bi im moglo pomoći. Ne treba čuditi ako tada lažu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4