Zodijak van Zakona: Najviše kriminalaca među Rakovima, Djevice najčešće nadrljaju! (FBI statistike)

Zodijak van Zakona: Najviše kriminalaca među Rakovima, Djevice najčešće nadrljaju! (FBI statistike)

5. ožujka 2017. 0 By Admin

Jarac je u organiziranom kriminalu

Pripadnici ovog znaka su vrlo snalažljivi i svestrani kriminalci. Kao i u ostalim područjima života, Jarčevi su vrlo ambiciozni, pa će i u kriminalnim radnjama “pucati visoko”. Najskloniji su financijskom kriminalu, a najviše uhićenih iz redova organiziranog kriminala su upravo Jarčevi. Dobro prikrivaju svoje tragove i za prljave poslove koriste tuđe usluge, a kada su otkriveni, bježe od zakona.

 

 

Vodenjaci su hakeri

Originalni i domišljati Vodenjaci i nisu neki veliki kriminalci, po FBI statistici se nalaze tek na 11. mjestu po broju uhićenih. Ipak, ako se upuste u kriminal, najveće su šanse da će postati hakeri ili vođe sekte uz pomoć koje će ispiranjem mozga drugima izvlačiti novac i dobivati na moći. Na zločin ih često pokreće i želja za osvetom.

 

 

Ribe dilaju drogu

Pripadnici ovog znaka najčešće se povezuju s drogom, dilanjem ili švercanjem. Mogu švercati i rijetke životinje, ljude ili cigarete, a njihovi zločini su uvijek pomalo bizarni, pa i smiješni. Na listi kriminalaca nalaze se na osmom mjestu, a kada završe u zatvoru, tamo se dodatno povezuju s krimi miljeom i od sitnih lako postaju veliki kriminalci.

 

 

Izvor: haber.ba

Stranice: 1 2 3 4