PRIČA ZBOG KOJE ĆETE ZAPLAKATI: Nosit ću te u naručju sve dok nas smrt ne rastavi

PRIČA ZBOG KOJE ĆETE ZAPLAKATI: Nosit ću te u naručju sve dok nas smrt ne rastavi

27. ožujka 2017. 0 By Admin

Odvezao sam se do kancelarije. Istrčao sam iz auta bez zaključavanja vrata. Bojao sam se da bi mogao da promenim mišljenje. Hodao sam gore. Ivana je otvorila vrata, a ja sam joj rekao: “Žao mi je, ali ja više ne želim razvod”.

 

Pogledala me zapanjeno, a zatim dotaknula moje čelo.

 

– Imaš li groznicu? – rekla je.

 

Sklonio sam sam joj ruku s moje glave.

 

– Žao mi je, Ivana, rekao sam, neću se razvesti. Moj bračni život je bio dosadan verovatno zato što ni ona ni ja nismo cenili pojedinosti u našim životima, a ne zato što više nismo voleli jedno drugo. Sada shvatam da od trenutka kada sam je nosio u naručju na dan našega venčanja, trebalo je tako da je nosim dok nas smrt ne rastavi.

 

Ivana kao da se odjednom probudila. Opalila mi je šamarčinu, zalupila vrata i briznula u plač. Otišao sam. U cvećari na putu kući sam naručio buket cveća za moju ženu. Prodavačica me je pitala šta da napiše na kartici. Nasmejao sam se i napisao: “Nosiću te svako jutro dok nas smrt ne rastavi”.

 

Te noći sam stigao kući sa cvećem u ruci i osmehom na licu. Trčao sam uz stepenice, da bih našao svoju ženu u krevetu – mrtvu. Borila se s rakom mesecima, a ja sam bio toliko obuzet Ivanom da nisam ništa primetio. Znala je da će ubrzo umreti i htela me spasti od bilo kakve negativne reakcije našeg sina na razvod. Barem sam u očima našeg sina ispao brižan suprug.

 

Mali detalji u vašim životima su ono što je stvarno važno u vezi. To nije vikendica, auto, nekretnine, novac u banci. To samo stvara okruženje pogodno za sreću, ali ne može dati sreću u vama. Dakle, nađite vremena da budete prijatelji i napravite one male stvari jedan za drugoga da izgradite intimnost. Da imate pravi srećan brak!

 

dnevno.rs

 

nezavisnenovine.rs

Stranice: 1 2 3