Teško mu je odoljeti, a još ga je teže zadržati: Voljeti ovaj znak može biti poput igranja s vatrom

Teško mu je odoljeti, a još ga je teže zadržati: Voljeti ovaj znak može biti poput igranja s vatrom

1. travnja 2017. 0 By Admin

Voljeti ovaj znak može biti poput  igranja s vatrom: očaravajuće ga je gledati i toplina vas toliko privlači da želite prići jako blizu, ali ako niste pažljivi, nježna koža počinje gorjeti pod intenzitetom ovog vatrenog znaka.

 

 

On nas drži u pripravnosti i povećava našu izdržljivost. To je znak stalne kontradikcije, bijesa i  strasti!

 

 

On je – Ovan!

Ovan je pod vladavinom elementa vatre i planete Marsa i njihova priroda je strastvena, dominantna, a ponekad čak i zapovjednička. Oni su uvijek spremni za bitku, bilo da se radi o prijateljskom natjecanju u sportu, ostvarenju željene promocije ili želji njegovog srca.

 

 

Oni ne bježe od izazova. U stvari, Ovan žudi za izazovima. Ukoliko mu je nešto teško dostići, to samo povećava njegov  interes. Recite im “ne” i to je kao da dodajete benzin na vatru; ništa ga neće spriječiti u namjeri da vas osvoji.

Problem je u tome što se brzo zaljubi i još brže odljubi. Oni će juriti za vama do kraja svijeta, ali nakon što pokažete svoj interes u istoj mjeri, počinju se ponašati slično kao dijete u trgovini slatkiša: zanima ga sve i jednostavno se ne može odlučiti za samo jedan komad.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3