Dominantni, kritični, nervozni i pogrešno shvaćeni: Ovaj znak kao da privlači katastrofe!

Dominantni, kritični, nervozni i pogrešno shvaćeni: Ovaj znak kao da privlači katastrofe!

1. travnja 2017. 0 By Admin

Oni su mislioci, ocjenjivači, promatrači, analitičari, perfekcionisti, vrijedni radnici, pragmatici i inteligentni ljudi.

Oni također mogu biti dominantni, kritični i pretjerano nervozni, s visokim i često nerealnim očekivanjima. Teško otvaraju svoje srce i nisu tipovi koji u potpunosti zaranjaju u dubine ljubavi bez testiranja vode, piše „Elephant Journal“.

Oni su – Djevice.

Ono što sprječava Djevice od kušanja prave ljubavi je njihov strah od intimnosti i njihovo realno i logično razmišljanje. S obzirom na njihovo konstantno nastojanje postizanja savršenstva i na strah da neće živjeti po standardu koji su si postavili, može im se dogoditi da ne vide kako su vrijedni ljubavi, a često je i samopoštovanje ono što ih sprječava u tome.

 

 

Zbog toga, Djevice često privlače lijepe katastrofe, izgubljene ciljeve i najvažnije, one emocionalno nedostupne. Ove vrste ljudi su sigurna oklada za Djevice, jer Djevice osjećaju da su “dovoljno savršene” i da zaslužuju jednako “savršenog” partnera. Djevica ne mora dati sve što ima za ponuditi u vezi pogotovo ako ne vjeruje da će odnos trajati dugoročno.

 

 

Umjesto toga, Djevice će kontinuirano raditi na poboljšanju sebe i čuvati svoje srce i emocije za mogućnost istinske i autentične ljubavi.

Djevice su oprezne i one će čekati savršenstvo, te neće biti sretne ni zadovoljne s nečim manjim od toga. One su intuitivna bića, velike unutarnje snage i njihova misija je pronaći pravu, vječnu ljubav.

Međutim, one ne traže ljubav iz bajki – ono što one žele je partner koji preuzima odgovornost za sebe, netko tko je autentičan i tko može pokazati pravu i potpunu ljubav.

 

 

Djevice su senzualna bića i često su uvelike pogrešno shvaćene, jer daju sve od sebe kako bi prikrile svoju osjetljiviju stranu i zato mogu djelovati hladno i neosjetljivo za tuđe osjećaje.

 

To je često sve gluma i test da Djevica vidi koliko snažno je netko voljan osvajati njihovo srce. Samo jaki će pobijediti i Djevica se nada da će oni slabiji otpasti.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4