NIKOME NIJE LAKO SA NJIMA: Žene u ovim horoskopskim znakovima su najljubomornije!

NIKOME NIJE LAKO SA NJIMA: Žene u ovim horoskopskim znakovima su najljubomornije!

2. travnja 2017. 0 By Admin

Ljubomora se javlja u više oblika. Ono na šta je ljubomorna neka osoba za neku drugu je smešno. Sve u svemu ljubomora je uvek loš izbor za vezu.

 

 

Ljubomora narušava komunikaciju u vezi i vodi vaša osećanja u pogrešnom pravcu. Neki horoskopski znakovi su skloni da ispoljavaju ljubomoru i time zaboravljaju da je normalna komunikacija ključ za uspeh, ne samo u vezi nego i na svakom polju. Sledeći horoskopski znaci su skloniji ljubomori:

Bik

Bikovi ulažu puno vremena i napora u vezu, pa zato ukoliko primete da se nešto čudno dešava u vezi, oni to jako teško podnose. Kada bikovi postanu ljubomorni to znači da se dešava nešto baš loše čim su oni izgubili poverenje u nekog tako brzo. U takvim situacijama znaju biti i tvrdoglavi. Bikovi su i malo posesivni kada se zaljube, pa ukoliko imaju prezaštitnički odnos nego inače znači da su odlepili za vama.

 

https://www.stizu-me-sjecanja.com/2017/04/01/horoskop-po-ciganskim-kartama-za-april-2017-ljubav-cveta-kod-strelca-ribe-treba-da-paze-na-zdravlje-poslovne-promene-za-skorpiju/

 

Rak

Generalno, rakovi su sumnjičave osobe. Nije lako naterati ih da se otvore, ali onda kada se otvore prema nekome, onda su vaši u svakom smislu. Kada postanu ljubomorni oni počinju da grade zid, tako da se ljubomora kod njih ispoljava u prikrivenom obliku. Na početku veze oni su nesigurni, i takvi su sve dok ne postanu sigurni da vam je stalo do njih.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2