Ljubavna numerologija kako nas vole i kako volimo: Kada “dvojke” vole one su iskrene, a “devetke” uvek tragaju za novim uzbuđenjima.

Ljubavna numerologija kako nas vole i kako volimo: Kada “dvojke” vole one su iskrene, a “devetke” uvek tragaju za novim uzbuđenjima.

3. travnja 2017. 0 By Admin

Kada “dvojke” vole one su iskrene i požrtvovane, a “devetke” uvek tragaju za novim uzbuđenjima.

Kada je ljubav u pitanju – teško je biti objektivan. Saznaćete na koji način osoba funkcioniše u ljubavnim odnosima. Formula za izračunavanje je veoma jednostavna, samo treba da izračunate lični broj.

 

 

Lični broj dobićete sabiranjem svih brojeva u datumu rođenja.

Primer:

Godina rođenja: 25.6.1989.

2+5+6+1+9+8+9= 40 a to je 4+0= 4

 

 

BROJ 1: Ovo osobe zasnivaju ljubav veoma racionalno, promišljeno i na intelektualnoj osnovi. Teško ih je zadovoljiti. Ako od njih očekujete da budu poslušni – kao rezultat dobićete odbojnost i agresivnost. S njima morate da budete pažljivi i morate ih dati dovoljno motivacije jer su skloni neveri ukoliko veza postane previše dosadna i monotona.

 

 

BROJ 2: Ove osobe veoma su izbirljive. Žele praktične i inteligentne osobe oko sebe. Dosta su materijalni, pa će se lako odlučiti za osobu koja im može osigurati udoban život. Blage su to osobe s kojima je nemoguće posvađati se. Ako iskreno vole – verne su i požrtvovne.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3