Ljubavna numerologija kako nas vole i kako volimo: Kada “dvojke” vole one su iskrene, a “devetke” uvek tragaju za novim uzbuđenjima.

Ljubavna numerologija kako nas vole i kako volimo: Kada “dvojke” vole one su iskrene, a “devetke” uvek tragaju za novim uzbuđenjima.

3. travnja 2017. 0 By Admin

BROJ 3: Pre svega žele iskreno prijateljstvo. Tek kada to osete mogu se upustiti u ljubavnu vezu. Njihova ljubav temelji se na poštovanju i potpunom poverenju prema partneru. Sve probleme rešavaju otvorenim i iskrenim razgovorom.

 

 

BROJ4: Ove osobe vole duge i stabilne veze. Obožavaju brak i često ga rano ostvaruju. U životu im se desi da pogrešno izaberu partnera. U ljubavi mogu biti nemaštoviti i dosadni. Miran život i stabilan odnos jedini je životni cilj ovih osoba. U vezama su verni, poslušni i spremni na kompromise.

 

 

BROJ 5: Ove osobe teže za ljubavlju koja je za celi život. Svaka laž ih duboko povređuje i teško je zaboravljaju. Za njih je pravi smisao života pronaći ljubav. Kada je nemaju – kao da nisu živi. Mana u odnosima im je nezrelost i težnja za slobodom.

 

 

BROJ 6: Ovo su osobe koje su sklone promenama. Nisu baš za stalnu i dugu ljubavnu vezu. U stalnoj su potrazi za odgovarajućim partnerom. Veoma su nežne i osećajne no uvek imaju poriv da nađu nešto bolje. Zbog toga često ostvaruju ljubav tek u kasnim godinama života, kada postanu zrelije.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3