OD PRAVE LJUBAVI NE MOŽETE POBEĆI: Saznajte ko vam je suđen po horoskopu!

OD PRAVE LJUBAVI NE MOŽETE POBEĆI: Saznajte ko vam je suđen po horoskopu!

3. travnja 2017. 0 By Admin

Često postoji razlika između privlačnosti prema nekome zbog njegovih dobrih osobina i one značajnije, trajne strasti i ljubavi, piše Elephant journal, a prenosi Besnopile.

 

 

Zašto je to tako?

Pogledajte koje odgovore vam nudi vaš horoskop:

Planete u vašoj natalnoj karti mogu vam pomoći da shvatite ko će vas privlačiti i podstaknuti vašu ljubav i strast.

U ženskoj karti, Sunce je najbolji “tradicionalni” pokazatelj tipa muškarca kojeg vidi kao njenog životnog partnera, potencijalnog oca njene dece; muške slike s kojom se ona može povezati.

 

 

Mars ukazuje na vrstu muškarca kojeg ona želi.

Gde vam je Sunce, to je vaš glavni znak, i to zasigurno znate… Ako želite saznati i vrstu muškarca kojeg zaista želite, saznajte u kojem znaku je i Mars u vašem horoskopu. Pronađite na internetu gde se nalazi Mars u vašem znaku, a potom saznajte kako to utiče na vaš ljubavni život.

 

 

12 znakova u kojima mogu biti Sunce i Mars:

Nakon što ste saznali i gde vam je Mars, pogledajte u nastavku opis koji govori o kvalitetima muškarca će vas privući kao romantični partner (Sunce, vaš primarni znak) i tip muškarca koji vam najviše odgovara za intimni, ljubavni, strastveni odnos (Mars, pogledaj kalkulator link poviše).

 

 

Ako vam je Sunce ili Mars u Ovnu:

Privlači vas drzak, hrabar i izravan muškarac. On ima veliku energiju, te je verovatno impulsivan i nestrpljiv (kao i vi). On je atraktivan jer uživa u avanturi.

 

 

Vi ste privučeni snažnim muškarcem ili sportskim, “macho” tipom. Vi ste agresivni i zato vam se sviđa muškarac koji voli takmičenja i izazove.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5