Što kućni brojevi govore o vašoj sudbini: Petica u broju donosi uspjeh cijeloj obitelji!

Što kućni brojevi govore o vašoj sudbini: Petica u broju donosi uspjeh cijeloj obitelji!

4. travnja 2017. 0 By Admin

Numerologija se stoljećima koristi za predviđanje, razna tumačenja, ali i prizivanje sreće u život. Kod starih kultura Egipta, Kine, Indije i Japana vjerovalo se kako brojke imaju magičnu moć, pa se tako i savjetovalo kojim se brojevima u životu okružiti.

 

 

Neki od njih ipak su nam unaprijed zadani poput broja koji se skriva u imenu i prezimenu ili datumu rođenja. Tako se vjeruje kako i kućni broj zgrade ili kuće nosi skriveno značenje svojim ukućanima.

 

 

Da biste otkrili svoj kućni broj, potrebno je da ga svedete na jednoznamenkasti. Ako živite na broju 63, jednostavno zbrojite 6 i 3 i dobit ćete konačan broj – devet. Ako je vaš broj 10, zbrojite 1 i 0 pa ćete dobiti 1, ako je 19, zbrojite 1+9 je 10, dalje opet 1 + 0 što daje broj jedan.

 

 

Kućni broj jedan

Ovaj broj donosi svojim ukućanima oznaku individualnosti i originalnosti. Oni često imaju brojne ideje, započinju nove projekte, odlučuju se na izazove – i to većinom s velikim uspjehom. Ipak, koliko je s financijskog aspekta jedan dobar broj, on donosi manje sreće u privatnom životu, jer potiče na osamljivanje i kritičnost prema drugima.

 

Također, jedinica donosi i neodlučnost oko važnih životnih odluka. Poželjno je urediti kuću u tonovima zlatne, narančaste ili maslinasto zelene kako bi se pojačao pozitivan, a umanjio negativan utjecaj. Ukućani bi trebali paziti na svoj vid i cirkulaciju.

 

 nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5