Četvrtak – Jupiterov dan: Dan kada sijemo sjeme budućnosti!

Četvrtak – Jupiterov dan: Dan kada sijemo sjeme budućnosti!

19. travnja 2017. 0 By Admin

U mnogim drevnim kulturama planete se smatraju pravim nebeskim božanstvima, gospodarima, vladarima, utjelovljenjima duhovnih sila i djelovanja.

 

 

Svaki planet zadužen je za određeni aspekt našeg života i specifično utječe na naš život. Mi nosimo dio njegove energije, kao što i svaki dan u tjednu nosi dio određene energije planeta koji vlada tim danom.

 

Ovaj mali astro-yoga vodič može vam pomoći da uskladite ritam svemira sa svojim svakodnevnim ritmom.

 

 

Opisi planeta, njihovog utjecaja, vježbe yoge, pranayame i meditacije, dan po dan. Posvetite jedan tjedan planetima. U njihovim bojama, jelima, mirisima, karakteristikama, utjecajima, yogi i svemu navedenome, dan po dan.

 

 

„Vi ste dio ukupne Univerzalne svijesti ili Boga. A prema tome i (dio) svega što je unutar Univerzalne svijesti ili Univerzalne svjesnosti, kao što su i zvijezde, planeti, Sunce, Mjesec. Upravljate li vi njima ili oni vama?

 

 

Oni su stvoreni da služe vama, kao pojedincu. Da, to je dio (igre)… Jer vi ste kao korpuskula u Božjem tijelu; prema tome su-stvoritelj s Njime u svemu što mislite i činite…

 

 

Život je svrhovito iskustvo, a mjesto na kojem se osoba sama zatječe jest mjesto na kojem može iskoristiti svoje sadašnje mogućnosti, greške, promašaje, vrline, da bi ispunila svrhu koju je duša odlučila manifestirati u trodimenzionalnom planu.“ – There is a River, Edgar Cayce

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5