RAK: Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

RAK: Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

20. travnja 2017. 0 By Admin

Mnogi ne znaju, da je Michel de Notredam ili Nostradamus (1503., San Remy, francuska regija Provansa – 1566.) bio i – otac suvremene astrologije, koja se i danas zasniva na njegovim spoznajama o tipovima i glavnim karakteristikama ljudi podijeljenih u 12 znakova Zodijaka…

 

Mada njezine pocetke nalazimo josh u Mezopotamiji, otkud stizu prvi natpisi iz 2.400. godine prije Krista…
Jer, najpoznatiji je po svojim ‘Prorocanstvima’, koja je pisao u siframa iznesenim u Centurijama, i josh ‘neprovaljenima’ do kraja niti danas, a prije no sto se poceo njima baviti, bio je – pjesnik i lijecnik. Krsten je u crkvi Notre Damme, premda je bio Zidov, a prorocanstva su mu obuhvatila razdoblje od preko 2000 godina… tj., do godine 3797.

 

Provjeravajuci ga na SVIMA koje sam u zivotu dobro znala i upoznala, i znajuci im datume rodjenja, ostala sam – zabezeknuta, kao i oni sami: jer, sve – ama bas sve glavne crte i karakteristike pojedinih znakova odgovarale su, pa cak i kad se radilo o opisu fizickog izgleda pojedinih znakova, a o onim ljudskim osobinama da i ne govorimo!

 

RAK (22. lipanj – 22. srpanj)

Cancer – Izvor – Dom
Element: Voda
Vladajuci planeti: Mjesec, Venera
Sretni brojevi: 26, 2, 6, 22, 24, 32, 39, 76, 80.
Prikladni darovi:
Za zenu: nakit, torbe, shalovi, krzno i sve u vezi s umjetnoschu.
Za mushkarca: svi osobni predmeti, razni glazbeni instrumenti, slikarski stalci, knjige iz podruchja kazalishta, glazbe, povijesti, svi predmeti od srebra, kravate, pojasevi, rukavice, rupchici.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3