VAGA: Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

VAGA: Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

21. travnja 2017. 0 By Admin

Vage nepokolebljivo zive u sadashnjosti, bez preokupacija i veche zabrinutosti za buduchnost. Vole savrshenstvo i detalje, ne vole svadje i nesuglasice. Srdachne su i prilagodljive, spremne su pomoci, a ako treba – i popustiti, vjerujuci da ce drugi razumjeti njihovo ponashanje. Imaju ljubazan i iskren karakter i posjeduju blistavu inteligenciju, te duh otvoren za plemenite i duboke osjecaje.
Cesto su sposobni naslutiti hoce li negdje izazvati simpatije ili antipatije, pa se obichno u svakoj situaciji prirodno ponashaju.
Jedina teshkoca, skoro apsurdna, nastaje u njihovom zahtjevu koji postavljaju pred sve i svakoga: traze savrshenstvo, spremne su kritizirati i izbjeci sve ruzno i neskladno.

 

 

Pretjerano su tochni ljudi, i to im je jedna od bitnih karakteristika njihove prirode. Izbjegavaju napade, spremne su na kompromis pri postizanju svojih ciljeva, vrlo su obazrivi, a rado se sluze vezama u postizanju svojih ambicija, posebno u trenucima krize.

 
Ne pridaju veliki znacaj novcu, znaju ga posuditi, i o njemu ne govore rado. Velikodushni su i pomalo rasipni, rado troshe novac na predmete koji im se svide iz instinktivne potrebe da nepestano uljepshavaju svoj ambijent.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3