Počela je vladavina Bika, evo šta morate da znate o osobama rođenim u ovom znaku

Počela je vladavina Bika, evo šta morate da znate o osobama rođenim u ovom znaku

23. travnja 2017. 0 By Admin

Bik – ličnost i karakter

 

Snažan i pouzdan, Bik je prvi kada dođe do ubiranja plodova vrednog rada. Ljubitelji su svega što je dobro i lepo i veoma često će biti okruženi materijalnim zadovoljstvima. Osobe rođene u znaku bika su veoma senzualne i taktilne. Dodir im je veoma važan kako u poslu tako i u romansi. Stabilan i konzervativan, bik je među najpouzdanijim znakovima zodijaka. Tvrdoglavost je osobina koja ga tera da stvari istera do kraja, kako bi sve bilo po standardima. Veoma su kreativni i uživaće u činjenici da prave stvari sopstvenim rukama.

 

 

Bik po samom svom nazivu ukazuje na pravu prirodu ovog znaka. Kao zemljani znak, on je opterećen svojom sigurnošću, pa samim tim i zaštitom kuće i porodice od negativnih uticaja. Oni su odlični u stvaranju novca i imaju tendenciju da svojim idejema i planovima najefektivnije zarade, štede i investiraju novac.

 

 

Bikovi su često poznati po svojoj tvrdoglavosti, ali se to takođe može protumačiti kao potpuna posvećenost izvršenju zadataka. Jednom kada donesu odluku, retko skreću sa ucrtanog puta, ljubavne veze ili posla. To ih čini odličnim radnicima, jer ostaju dugo da rade dok god ne završe posao kako treba i odličnim prijateljima, jer su uvek tu, bez obzira na iskušenja i turbulencije u životu, piše horoskopius.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4