Nedeljni horoskop za period od 23. do 30. aprila: Ovan obnavlja staru ljubavnu vezu, Raku neko “podmeće nogu”, Ribe se suočavaju sa prošlošću

Nedeljni horoskop za period od 23. do 30. aprila: Ovan obnavlja staru ljubavnu vezu, Raku neko “podmeće nogu”, Ribe se suočavaju sa prošlošću

23. travnja 2017. 0 By Admin

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate, pišu Novosti.rs

 

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Posao – Retrogradni Merkur u vašem prvom polju ukazuje na odlaganje svih projekata. Ne samo poslovni nego i drugi aranžmani urodiće plodom tek krajem sledećeg meseca. Osećate se kao prenapregnuta struna, ali ne vredi da se nervirate. Ne preostaje vam ništa drugo nego da se naoružate strpljenjem i sačekate povoljnije dane.

Ljubav – Mnogi pripadnici znaka nalaze se u fazi obnavljanja starih emotivnih veza tokom boravka retrogradne Venere i njenog direktnog hoda u Ribama, vašem dvanaestom polju. Emotivno zadovoljstvo je iluzija koju uporno pokušavte da nađete na nemogućim mestima.

 

Zdravlje – Zbog bakterijske infekcije mogući su problemi sa bubrezima i ginekološke smetnje.

 

 

BIK (21. 4 – 21. 5)

Posao – Mars je ušao u vaše polje novca i najavljuje nove poslovne mogućnosti. Ne prepuštajte se događajima sve dok je Merkur retrogradan u vašem dvanaestom znaku. Pasivnost vas dovodi u konfuzno stanje, pogrešne procene i evidentne greške.

 

 

Ljubav – Vladar znaka Venera nalazi se u Ribama, znaku egzaltacije, i ukazuje na stanje koje znači neko bitno dešavanje vezano za ljubav. Međutim, Mars, vladar vašeg sedmog polja u Blizancima, pravi varijante koje situaciju čine veoma nestabilnom.

 

Zdravlje – Psihosomatske bolesti možete otkloniti ukoliko sanirate uzrok. Ali, to nimalo nije lako jer mnoge stvari ne zavise samo od vas.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6