Pronađi SVOJ datum ROĐENJA i saznaj šta ti donosi TVOJA LIČNA TAROT KARTA

Pronađi SVOJ datum ROĐENJA i saznaj šta ti donosi TVOJA LIČNA TAROT KARTA

24. travnja 2017. 0 By Admin

Rođeni 7. i 25. u mesecu

Kola ukazuju na potrebu za neprekidnim kretanjima i promenama, akcijama i novim idejama. To je put kojim se kreću nezavisne osobe spremne da u novo povedu za sobom i druge. No, isto tako, to je naporan i težak put na kojem se nikad ne zna kakvo iznenađenje čeka za svakom novom krivinom.

Zato valja dobro znati upravljati kolima kako bi se izbgle sve opasnosti i kako bi se stiglo na odredište. To samo znači da stvari uvek treba čvrsto držati pod kontrolom, upravljati a ne biti upravljan, zaustaviti se kad treba i pojuriti kad se može.

Ključne reči: pobeda nakon borbe, stvari kreću kroz prepreke, buran i dinamičan put okrunjen trijumfom, putovanja.

 

 

Rođeni 8. i 26. u mesecu

Snaga već svojim osnovnim delovanjem ukazuje na zdravlje, sposobnost ujedinjavanja svih telesnih energija, na vitalnost i dugovečnost, ali s druge strane i na preteranu nervozu, bes i iznenadne, neočekivane provale gneva. Ova karta zasigurno dovodi do uspeha, ali do njega je put i težak i trnovit. Doduše, osobe na tom putu nikad neće pokleknuti ili izgubiti pravac kretanja, ali će im biti potrebno jako mnogo napora kako bi ostvarile željeno.

Ključne reči: hrabrost, unutrašnje zračenje, uživanje, strast, fizička snaga.

 

 

Rođeni 9. i 27. u mesecu

Pustinjak pokazuje kako u ovom periodu vladaju strpljivost, iskušenje i unutrašnje promišljanje kako bi se otkrio život i njegova mudrost. Osobe koje imaju ovaj broj, osamljenici su koji za sve ono što su propatili ipak na kraju bivaju nagrađeni. Neprekidno od sebe trebaju otklanjati crte egoizma i mizantropij e, jer drugi nisu krivi ako su takvi kakvi jesu. Valja strpljivo ustrajati u svojim zamislima, ne nametati pod svaku cenu svoje mišljenje, ali se ne suzdržavati od iznošenja ličnih promišljanja.

Ključne reči: vrhunska mudrost i znanje, diplomatija, unos svetlosti u život drugih, povlačenje u osamu meditacije, znanje se koristi za više ciljeve.

 

 

Rođeni u 10. i 28. u mesecu

Kolo sreće već na prvi pogled ukazuje na dinamičnost koja vlada životima osobama koje poseduju ovaj broj. To samo znači kako je kod tih osoba sve uvek u stalnom kretanju i kako je to najosnovnija potreba ovakvih ljudi. Uspeju li ostati gospodarima vlastitih prohteva, uspeju li nadvladati iskušenja u koja svako malo upadaju, ove osobe mogu konačno zaustaviti svoje kolo života na njegovoj najvišoj tački, a to znači na vrhuncu uspeha. Znaju li u pravom trenutku zaustaviti i svoj uspeh – on će jako dugo trajati.

Ključne reči: da bi bio gore, treba znati biti i dole, sreća, dobre promene, sudbina, napredovanje.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4