Pronađi SVOJ datum ROĐENJA i saznaj šta ti donosi TVOJA LIČNA TAROT KARTA

Pronađi SVOJ datum ROĐENJA i saznaj šta ti donosi TVOJA LIČNA TAROT KARTA

24. travnja 2017. 0 By Admin

Rođeni 19. u mesecu

Sunce ukazuje na sve moguće darove kojima je nekog obdarila priroda. Iz tih darova biramo ljubav, životnu radost, zdravlje i uspešnost kao posebno naglašene. Ali, da bi se ovo sve zaista i ostvarilo potrebno je pokazati veliki stepen tolerancije i prijaznosti spram okoline, posebno spram onih najbližih koji su neretko spremni sve učiniti kako bi nekom sačuvali leđa i zaštitili ga od podmuklih napada.

Ključne reči: svetlost i toplina u svetu, sreća, jasnoća spoznaje, uspeh, ljubav, ispunjenje, zadovoljstvo, radost.

 

 

Rođni 20. u mesecu

Sud znači pre svega iznenađenje izazvano neočekivanim promenama. To samo znači kako osobe sa ovom kartom uvek moraju biti spremne podneti račune za sve ono što su napravile ili nisu, kako moraju sve oko sebe procenjivati i vagati, kako se moraju u životu služiti samo najčasnijim sredstvima i kako se od njih traži pravednost u svemu. Uspeju li u tome, konačni rezultat je izuzetno veliki.

Ključne reči: važne odluke, kraj jedne faze i početak nove, solucija važnog problema, obnova nakon spoznaje.

 

 

Rođeni 21. u mesecu

Svet je karta koja nam govori sa će osobe sa ovom karakterističnom kartom u celom svom životu uvek biti štićene, kako će se uvek naći neko ko će im pomoći kad im je najteže i kako za svoju budućnost baš previše i ne moraju brinuti. Od njih se jedino traži da budu izrazito društvene i ekstrovertne i da reaguju na svaku im ponuđenu novu mogućnost. Za njih odmora u tom smislu ne sme biti.

Ključne reči: ispunjenje očekivanja na svim poljima, uspeh, sreća, ostvarenje cilja, celovitost, savršenstvo.

 

 

Rođeni 22. u mesecu

Luda je karta bez broja, iako ona u sebi nosi broj XXII Velike Arkane. To je karta bez broja naprosto zato jer predstavlja istovremeno i završetak i početak starog i novog ciklusa života. To je simbol koji nagoveštava životni put velikih ostvarenja, ali i životni put velikih iskušenja i muka.

To što ne bi mogao dostići ni to, ostvariće osobe ove karakteristične karte. Ali, isto tako, njihov će pad biti veći nego ijedne druge osobe. U ovako dijametralnim suprotnostima prolazi cijeli život. Je li to dar ili prokletstvo, moći će se proceniti tek na samom kraju.

 

Priredio astrolog: Miloš Tomić

Stranice: 1 2 3 4