KAKVOG STE TEMPERAMENTA: ŠKORPION JE RIJEKA KOJA NOSI SVE PRED SOBOM, VODENJAK JE NEOBUZDANI VJETAR S KOJIM SE NIKADA NE ZNA

KAKVOG STE TEMPERAMENTA: ŠKORPION JE RIJEKA KOJA NOSI SVE PRED SOBOM, VODENJAK JE NEOBUZDANI VJETAR S KOJIM SE NIKADA NE ZNA

27. travnja 2017. 0 By Admin

Znakovi zodijaka dijele se u 4 skupine po elementima, u svakoj se nalazi po tri znaka. Elementi nam govore o temperamentu osobe, na koji način se iskazuju neke reakcije i kakva joj je osnovna psihološka podloga.

 

 

Kroz elemente ćemo vidjeti da li je osoba nagla i energična, ili možda pasivna i više vođena interesima, da li je u prvom planu intelektualni aspekt i logika ili su emocije i intuicija izraženiji.

 

 

Ovan, Lav, Strijelac

Vatra je moćna, privlačna i opasna; čista energija koja nam može biti svjetlo na putu, toplo ognjište, ali i razorni požar. S vatrom uvijek moramo biti na oprezu jer se lako možemo opeći. Ljudi vatre isijavaju energiju i toplinu, poletni su, otvoreni, uvijek spremni na akciju – vatra nikada ne miruje.

 

 

Uvijek su spremni na inicijativu, vole biti na istaknutim pozicijama i vrlo su odlučni. Uvijek hrabro idu za svojim ciljevima, ambicije su im izražene i imaju puno hrabrosti za konkretne poteze. Njihova energičnost ih stalno tjera na dokazivanje, razvoj i razna istraživanja. Kad im je nešto važno, žele u tome biti prvi. Aktivnost je njihovo glavno obilježje, a ako ih se pokuša sputati ili ako ne ostvare svoje ciljeve, znaju vrlo burno i neugodno reagirati.

 

 

Prilično su samosvjesni, ali i nestrpljivi, a kada se naljute gube kontrolu i znaju postati agresivni.Njihove reakcije su nagonske i ono što u određenom trenutku osjete, to će i izraziti.Ovan je plamen koji prosvjetljuje, pročišćava, otvara vidike.Lav je razbuktala vatra koja ima moć, ponosno pokazujući svoju raskoš.Strijelac je žar koji lagano podgrijava, poziva na izazove, jer žar se lako ponovo razbukta.

 

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4