Moć mladog Mjeseca u Biku: Slijedi 14 dana jake energije, sve što započnete danas – bujat će!

Moć mladog Mjeseca u Biku: Slijedi 14 dana jake energije, sve što započnete danas – bujat će!

27. travnja 2017. 0 By Admin

Svaki puta kad se Mjesec i Sunce „poljube“ u aspektu konjukcije u nekom znaku, na nebu vidimo mlad Mjesec. To se događa otprilike svakih 28 dana, koliko Mjesecu treba da napravi krug. Od tog trenutka, Mjesec ulazi u fazu svog rasta, „penjući“ se prema opoziciji prema Suncu ili – punom Mjesecu što će se dogoditi za 14 dana od mladog Mjeseca.

 

 

I tih dva tjedna je vrijeme rasta, početaka, sađenja i sijanja. Doslovce – sijanja, jer sve što posijete i posadite u vrijeme rastućeg Mjeseca zasigurno će Vam rasti. Ako to još posadite u vrijeme dok je Mjesec u Biku, budite sigurni da neće samo rasti već će – bujati.

 

 

A to je bilo jučer – 26. i danas – 27. travnja!

Dakle, 26. travnja u 14 sati i 16 minuta Mjesec je bio u egzaktnoj konjukciji sa Suncem na 6 stupnjeva i 27 minuta Bika. Ovaj mladi Mjesec upravo je krenuo u novi ciklus rasta, pravo vrijeme za početke svih vrsta. I pravo vrijeme za vrtlarske i poljoprivredne radove. Bik kao znak zemlje fiksne kvalitete podržat će svaku nakanu vezanu uz plodnost i bujanje a to, dakako, stavljanjem sjemena ili mladice u zemlju, i želimo.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3