Koliko je duhovnost prisutna u vašem horoskopskom znaku: Jarac do duhovnosti stiže preko težih iskušenja, Ovan vjeruje u iskustvo na vlastitoj koži!

Koliko je duhovnost prisutna u vašem horoskopskom znaku: Jarac do duhovnosti stiže preko težih iskušenja, Ovan vjeruje u iskustvo na vlastitoj koži!

27. travnja 2017. 0 By Admin

Amatersko poznavanje astrologije navodi na zaključak da su neki solarni znaci horoskopa više okrenuti duhovnom i duhovnosti od drugih, ali se tu samo radi o vladajućim planetama pa onda je to samo dio velike slagalice koja uključuje i izražene osobine, vrline ili naprotiv mane znaka u kojem smo rođeni.

 

 

Kako postoji i grana astrologije koju zovemo geoastrologija i koja simbolično pokazuje povezanost nekih naroda, zemalja i mjesta s vladavinom znakova horoskopa, možemo govoriti o kompleksnom pitanju duhovnosti.

Nema slučajnosti, čuli smo mnogo puta, a astrologija otkriva kako horoskopski znak može utjecati na našu spiritualnost.

 

 

Ovan

Ove osobe najviše vjeruju svojim osjetilima i svojim djelima. Za njih je sve konkretno, međutim skloni su upadanju u opasne situacije, jer su hrabri i impulzivni.

 

Kada se u takvoj situaciji pojavi čudesno spašavanje, ili izvlačenje iz krizne situacije, oni nikada više ne sumnjaju. Iskustvo na vlastitoj koži, za njih je mjera spiritualnosti.

 

 

Zemlje pod snažnim utjecajem ovog znaka su Japan, Velika Britanija, Njemačka pa je jasno da su u svemu, pa i u vjeri, vrlo organizirani, tradicionalni i praktični ljudi. Vole oslonac u tradiciji.

 

 

Bik

Prati ih glas da su najveći hedonisti zodijaka i da su skloni uživanju, udobnosti, čak i pretjerivanju u svim zadovoljstvima. To je točno, ali će postati više nego duhovni, ako je to potrebno nekome iz njihove obitelji, rado će prihvatiti učenje predaka i voljet će običaje koji ih ispunjavaju osjećajem sigurnosti i toplog obiteljskog gnijezda. Neki astrološki pogledi, kult Majke Zemlje ili Boginje plodnosti vezuju se baš za znak Bika.

 

 

Vinogorja u Francuskoj, Bavarska u Njemačkoj i Vojvodina u Srbiji imaju snažan upliv Bika, poznati su kao vrijedni i odani ljudi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6