Blago vama ako ga IMATE UZ SEBE: Ovom znaku je ČAŠA uvijek napola PUNA

Blago vama ako ga IMATE UZ SEBE: Ovom znaku je ČAŠA uvijek napola PUNA

1. svibnja 2017. 0 By Admin

5. Oni su inteligentni i imaju puno interesa

Oni intelektualno stimuliraju ljude i poznati su po tome što imaju široku lepezu interesa. Oni su obično načitani i dobro obrazovani, jer učenje je veliki dio njihove potrage za znanjem.

 

 

Ako vam se sviđa učenje, oni vas mogu podučavati o većini ezoteričnih tema – od azijske umjetnosti do hip-hop glazbe.

6. Oni su razigrani i zabavno je s njima izlaziti

Oni uvijek imaju lude ideje i planove kako provesti večer, bilo da je to izlazak vani ili zabava u kući. Ako vam se sviđa spontanost i ne znate što dalje, Strijelac će vas držati u neizvjesnosti.

 

 

Stalno ćete morati pogađati koja avantura dolazi sljedeća.  Oni su impulzivni i spremni na sve.

 

 

7. Oni vole sve vrste putovanja

Strijelci su privučeni stranim kulturama i putovanjima na daleka mjesta. U stvari, mnogi od njih imaju prijatelje i ljubavnike u inozemstvu. Oni imaju neprestanu želju za putovanjem koja ih čini nemirnima i stalno u potrazi za mogućnostima za putovanja, bilo to lokalno ili dalje.

 

 

U kombinaciji sa svojim posebnim talentom za nova i nepoznata iskustva, to znači da putuju na opskurna  mjesta koja ih ni najmanje ne zastrašuju. Njihova radoznalost i samopouzdanje ih čini zabavnim suputnicima.

 

 

Oni traže svaku priliku da prošire svoju svjetsku perspektivu. To je jedan od razloga zašto su Strijelci toliko zreli i sofisticirani, više no što priliči njihovim godinama.

8. Oni su (brutalno) iskreni i pouzdani

Ne pitaj Strijelca što misli, osim ako ne želite “istinu, cijelu istinu i ništa osim istine, tako vam Bog pomogao“.  Oni cijene iskrenost i to ćete i dobiti od njih, bez slatkog premaza.

 

 

Oni imaju dobro oblikovano mišljenje i ne boje se izraziti ga. Oni su vrijedni prijatelji koji vam mogu ponuditi korisne savjete.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3