Blago vama ako ga IMATE UZ SEBE: Ovom znaku je ČAŠA uvijek napola PUNA

Blago vama ako ga IMATE UZ SEBE: Ovom znaku je ČAŠA uvijek napola PUNA

1. svibnja 2017. 0 By Admin

9. Oni su pozitivni optimisti

Ne morate brinuti je li Strijelac možda potišten ili ima li negativan pogled na čak najgore situacije – oni su neizlječivi optimisti kojima je čaša uvijek napola puna. „Joie de vivre“ je njihovo srednje ime.

 

 

Njihova pozitivna priroda donosi im sreću jer privlače ljude koji im pomažu i donose prilike u njihov život. Oni cijene prijateljstvo i možete se osloniti na njih da će vam popraviti raspoloženje i pomoći da postignete svoje ciljeve. Ako se osjećate loše, Strijelac će doći do ideje ili sugestije kako se možete osjećati bolje.

 

 

10. Oni su sjajni ljubavnici

Strijelac je vatreni znak s neograničenom energijom. Oni su strastveni i kanaliziraju svoju energiju kroz svoje odnose. Oni su šarmantni i zavodljivi.

 

 

Mnogi od njih imaju široku paletu ljubavnih iskustava za zabavu i avanturu. Sloboda im je jako važna i zato im je teško smiriti se u jednom odnosu. Iz tog razloga ne funkcioniraju dobro u odnosima s posesivnim partnerima. No, kada se obvežu jednoj osobi, njihov osjećaj morala i integriteta ih čini vjernim partnerima.

Stranice: 1 2 3