Najtvrđe glave Zodijaka: 3 znaka NIKADA neće popustiti – TKO mora UVIJEK ispasti napametniji?

Najtvrđe glave Zodijaka: 3 znaka NIKADA neće popustiti – TKO mora UVIJEK ispasti napametniji?

7. svibnja 2017. 0 By Admin

Tvrdoglavost je osobina koju svi misle da imaju, no realno su neki znakovi ipak gori nego drugi. U inzistiranju na svojim stavovima prednjače Jarac, Bik i Lav…

 

 

Ovan samo trenutno inzistira

Za pripadnike ovog znaka svakako se ne može poreći naglost i temperament, no oni su tvrdoglavi samo na prvu. Reagirati će bučno i poput malog djeteta ako im ne date ono što žele ili osporavate njihovo mišljenje. Uz dernjavu će vam objašnjavati kako niste u pravu ili zašto bi trebalo biti po njegovom. No, već brzo će ga to proći i znat će da se ljutio na vas, no nekako se neće sjećati zbog čega.

 

 

Bik je oličenje tvrdoglavosti

Od svih znakova Zodijaka, Bikovi su provjereno najtvrdoglaviji. Nije čak niti bitno jesu li ili nisu u pravu, oni samo žele to što žele i durit će se ili ljutiti dok to ne dobiju. Simptomi toga javljaju se već u ranom djetinjstvu a traju do kraja života, samo nekako s vremenom nauče to prikrivati u javnosti, ali ne mogu pred svojim bližnjima.

 

 

Blizancima se ne da zamarati

Jasno da pripadnici ovog znaka o svemu imaju svoje mišljenje i stav, no njima se naprosto ne da tratiti energiju na to da uvjeravaju nekoga u svoje. Zahvaljujući svojoj optimističnoj prirodi sigurni su kako će sve naposljetku ispasti dobro i ne da im se prepucavati. Radije odabiru stranu moralnog pobjednika koji nema potrebu da bude u svemu u pravu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4